Home ΛΑΡΝΑΚΑ Kallistartov και Μαχαιριώτου νικητές του Sprit Triathlon στο Μαζωτό
Kallistartov και Μαχαιριώτου νικητές του Sprit Triathlon στο Μαζωτό

Kallistartov και Μαχαιριώτου νικητές του Sprit Triathlon στο Μαζωτό

 

 

Με νικητές τους Aleksey Kallistartov στους Άνδρες και Κάρμεν Μαχαιριώτου στις Γυναίκες, ολοκληρώθηκε χθες στην παραλία Πετούντας στον Μαζωτό και στο ξενοδοχείο Atlantis Gardens, ο αγώνας Πρωταθλήματος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, Sprint Triathlon. Ο αγώνας περιλάμβανε, 750 μέτρα κολύμπι, 20 χλμ. ποδηλασία και 5 χλμ. τρέξιμο.

Σύμφωνα με τοyς διοργανωτές, την πρώτη θέση στους άνδρες κατέκτησε ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Πάφου Aleksey Kallistartov. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Αντωνίου του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας και στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Αγαθοκλέους του Ναυτικού Ομίλου Πάφου

Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η Κάρμεν Μαχαιριώτου του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας, τη δεύτερη θέση η Αντωνία Σοφοκλέους του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας και τρίτη θέση η Ισαβέλλα Τρίζα του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας.

 

Το Πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου και είναι αφιερωμένο στον Νίκο Χούλη.

Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Ομοσπονδίας www.cytrifed.org και του διοργανωτή www.triathloncy.com

Όπως σημειώνεται, το πρωτάθλημα 2024 ολοκληρώνεται με τον αγώνα του Aquathlon στις 30 Ιουνίου στη Μαρίνα της Αγίας Νάπας. Ο αγώνας απόστασης Sprint (16 χρονών και άνω), περιλαμβάνει 2,5 χλμ. τρέξιμο, 1000 μέτρα κολύμπι και ξανά 2,5 χλμ. τρέξιμο.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend