Home ΛΑΡΝΑΚΑ Oλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή λήξης των κατηχητικών συνάξεων της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου
Oλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή λήξης των κατηχητικών συνάξεων της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου

Oλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή λήξης των κατηχητικών συνάξεων της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου

 

 

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής κατηχητικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε, και φέτος, με μεγάλη επιτυχία η τελετή λήξης των κατηχητικών συνάξεων των ενοριών της μητροπολιτικής μας περιφέρειας.

Ακόμα μια φορά οι χώροι του πολιτιστικού κέντρου Αγίου Γεωργίου γέμισαν από παιδικές φωνές. Οι ιερείς, οι κατηχητές και τα παιδιά των κατηχητικών μας συνάξεων σε ένα συναπάντημα χαράς πέρασαν μια ξεχωριστή μέρα. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νεκτάριος, με την ευλογία του οποίου πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκδήλωση, συνάντησε τα παιδιά και τους έδωσε τις ευχές και ευλογίες του.

Τα παιδιά, κατά την διάρκεια της τελετής, είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν ξέγνοιαστα στους φιλόξενους χώρους του πολιτιστικού κέντρου. Στους χώρους του πολιτιστικού ετοιμάστηκαν σταθμοί με διάφορες δραστηριότητες όπως χειροτεχνία, ζωγραφική, τοξοβολία, παραδοσιακά παιχνίδια, κ.α. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τους ποδοσφαιρόφιλους διεξάχθηκε επιτυχώς. Επίσης, όλα τα παιδιά κεράστηκαν διάφορα εδέσματα όπως κρέπες, παγωτά, αλμυρά, χυμούς και νερά.

 

Το καλοκαίρι έχει μόλις φθάσει και τα παιδιά των κατηχητικών μας συνάξεων αναμένουν να απολαύσουν τις εποικοδομητικές κατασκηνώσεις της μητροπόλεώς μας στον Σαϊττά, οι οποίες, όπως πάντα, θα φιλοξενήσουν εκατοντάδες παιδιά από την μητροπολιτική περιφέρεια Κιτίου.

 

 

Send this to a friend