Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Συμμετοχή Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» στη Γαστρονομική Βραδιά του Πολιτιστικού Ομίλου Ομόνοιας Αραδίππου
Συμμετοχή Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» στη Γαστρονομική Βραδιά του Πολιτιστικού Ομίλου Ομόνοιας Αραδίππου

Συμμετοχή Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» στη Γαστρονομική Βραδιά του Πολιτιστικού Ομίλου Ομόνοιας Αραδίππου

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή της Πράσινης Οικολογικής Βιβλιοθήκης του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος», στη Γαστρονομική Βραδιά του Πολιτιστικού Ομίλου Ομόνοιας Αραδίππου. Η άψογη φιλοξενία του Ομίλου, όπως και η εξυπηρέτηση που πρόσφεραν οι εθελοντές, οδήγησαν σε μία μοναδική εμπειρία.

Για πρώτη φορά η παρουσία της Πράσινης Σχολικής βιβλιοθήκης του Λυκείου Αραδίππου έφερε μια νέα διάσταση στην τόσο πετυχημένη εκδήλωση. Με γνώμονα την κοινωνική προσφορά και με στόχο τη σταδιακή οργάνωσή της, η βιβλιοθήκη του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» συνόδευσε τα γαστρονομικά ταξίδια του Ομίλου της Ομονοίας Αραδίππου.

Η παρουσία της Πράσινης βιβλιοθήκης προκάλεσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών. με ένα πολύ προσεγμένο κιόσκι με ζωγραφιές μαθητών και μαθητριών, με ημερολόγια δημιουργίας του λυκείου, με ελληνόφωνα και ξενόγλωσσα βιβλία διαφόρων συγγραφέων με επίκεντρο τις διάφορες κουζίνες ελληνικές, κυπριακές και ξένων χωρών. Η προβολή ενός εντυπωσιακού βίντεο σε μεγάλη οθόνη που σύστηνε τις εγκαταστάσεις του Λυκείου και τη βιβλιοθήκη του με υπέροχη μουσική συνόδευσαν την πρώτη προσπάθεια γνωριμίας και προώθησης της βιβλιοθήκης.

 

Κάθε βιβλίο που παρουσιάστηκε τη βραδιά αυτή παρουσίαζε τις κουζίνες των διαφόρων χωρών που είχαν συμμετοχή στην εκδήλωση. Το κιόσκι βιβλίων του Λυκείου Αραδίππου πρόσφερε πρωτότυπες συνταγές για όλους.

Σύνθημα: Διάβασε και «γίνε σεφ στη ζωή σου»! Μπες στις ιστορίες της καθημερινότητας με άλλη φιλοσοφία… πιο γκουρμέ! Γιατί όλα είναι… ζωή και γεύση!

Send this to a friend