Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Πραγματοποιούνται στις 6.00 το απόγευμα σήμερα Παρασκευή στο Δήμο Λιβαδιών, από τον Υπουργό Μεταφορών, κ. Αλέξη Βαφεάδη, τα εγκαίνια του Ταχυδρομικού Γραφείου Λιβαδιών.

Επίσης στην τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί αγιασμός από τον Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκτάριο και τέλος θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

Αύριο Σάββατο στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί η 7η Πορεία του Συνδέσμου Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας. Η διαδρομή θα αρχίσει από το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων και θα τερματίσει στο Μεσαιωνικό Κάστρο. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρνακας.

 

 

Επίσης αύριο Σάββατο, το Λάρνακα 2030, σε συνεργασία με τοπικούς οργανισμούς και καλλιτέχνες της πόλης μας περιμένει στο ιστορικό εμπορικό κέντρο για να παίξουμε όλοι μαζί παιχνίδια και να διασκεδάσουμε!

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα ξεκινά από τις 6.00 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 9.00 το βράδυ και θα είναι στις Οδούς Νίκου Δημητρίου, πλατεία Ερμού και Στοά Δημητρίου.

 

Και τέλος την Κυριακή η γιορτή των λουλουδιών Τα Ανθεστήρια με την παρέλαση των ανθοστόλιστων αρμάτων και των ομάδων, κατά μήκος του Παραλιακού Μετώπου στη Λεωφόρο Αθηνών στις Φοινικούδες.

Η Παρέλαση, θα αρχίσει στις 6.00 το απόγευμα και στην συνέχεια στις 7:30 μ.μ. θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική και χορό στην Εξέδρα της Παραλίας.

Send this to a friend