Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μας έχει όλους γραμμένους η Kition κ. Βύρα…
Μας έχει όλους γραμμένους η Kition κ. Βύρα…

Μας έχει όλους γραμμένους η Kition κ. Βύρα…

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Στα παλιά της τα παπούτσια φαίνεται πως έχει όλους γραμμένους η Kition Ocean Holdings, η ανάδοχος εταιρεία του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας, η οποία δεν δείχνει καμία απολύτως διάθεση και πρόθεση να υλοποιήσει το έργο της ενιαίας ανάπτυξης.

Ενώπιον του ΠτΔ, κατά την τελευταία σύσκεψη στο Προεδρικό, οι εκπρόσωποί της δεσμεύτηκαν ότι θα κατέθεταν την εγγυητική για τη λειτουργία του λιμανιού. Ακόμα δεν την έχουν καταθέτει…

 

 

Τις προάλλες, η αρμόδια επιτροπή της Βουλής συνεδρίαζε εκτάκτως για το θέμα του λιμανιού Λάρνακας, αλλά η εταιρεία ήταν απούσα. Δεν ενημερώθηκε έγκαιρα, ισχυρίστηκε η πλευρά της εταιρείας. Από τις 26 Απριλίου ο Δήμος Λάρνακας έχει έτοιμη την οικοδομική άδεια που αιτήθηκε η Kition για τις αναπτύξεις που περιλαμβάνονται στην α΄ φάση του έργου, μία άδεια που κατέστη εφικτή έπειτα από πολλούς κόπους και μόχθους εκ μέρους των δημοτικών υπηρεσιών. Κι όμως, από τότε κανείς δεν μπήκε στον κόπο να πάει στο δημαρχείο για να παραλάβει την άδεια.

Όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας, θα ανέμενε κανείς μεγαλύτερο σεβασμό από τους επενδυτές έναντι της Λάρνακας και των κατοίκων της σε σχέση με το μεγαλεπήβολο έργο που αρχικά είχε εξαγγείλει. Δυστυχώς για τους Λαρνακείς, μέχρι σήμερα μόνο… καινούργια τραμπολίνα έχουν δει στο χώρο της μαρίνας. Φίλοι Λαρνακείς, απολαύστε τουλάχιστον τις όμορφες μακέτες του έργου που εξήγγειλε η Kition, διότι είναι βέβαιο πως με την στάση που τηρεί η εταιρεία, τέτοια έργα στη Λάρνακα δεν πρόκειται να δει η σημερινή γενιά.

 

Send this to a friend