Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ανθρωποκτονία Ξυλοτύμπου: Στο Κακουργιοδικείο και ο αδελφός του θύματος…
Ανθρωποκτονία Ξυλοτύμπου: Στο Κακουργιοδικείο και ο αδελφός του θύματος…

Ανθρωποκτονία Ξυλοτύμπου: Στο Κακουργιοδικείο και ο αδελφός του θύματος…

 

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Βαρύτατο κατηγορητήριο θ’ αντιμετωπίσει ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου 32χρονος, από τη Ξυλοτύμπου, αδελφός του Νίκου Αγγελή, θύματος δολοφονίας που συνέβη τον περασμένο Αύγουστο. Ο αδελφός του θύματος συνελήφθη για επίθεση εναντίον 33χρονης συγχωριανής του που, μαζί με τον αδελφό της, είναι κατηγορούμενοι σε σχέση με τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο του Νίκου Αγγελή.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος παραπέμφθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που ορίστηκε για εκδίκαση στις 3 ερχόμενου Απριλίου. Αντιμετωπίζει μεγάλο αριθμό κατηγοριών για απόπειρα φόνου, επίθεση που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, άσκηση ψυχολογική βίας σε γυναίκα, παρενοχλητική παρακολούθηση, συμπεριφορά που προκαλεί παρενόχληση, απειλές, μεταφορά μαχαιριού εκτός οικίας, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, ανησυχία, διασάλευση της ειρήνης και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.Τα γεγονότα συνέβησαν στις 29 Φεβρουαρίου 2024 στη Ξυλοτύμπου.

 

Κατά τη διαδικασία παραπομπής του κατηγορουμένου ενώπιον του Κακουργιοδικείου αναφέρθηκαν φοβερές λεπτομέρειες σε σχέση με την επίθεση σε βάρος της 33χρονης. Όπως λέχθηκε, ο κατηγορούμενος επισκέφθηκε την παραπονούμενη στην οικία της, την περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια την έσυρε έξω από το σπίτι τραβώντας την από τα μαλλιά προτού ανασύρει μαχαίρι με το οποίο απείλησε να την σκοτώσει. Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί… συνέχεια του φονικού που διαπράχθηκε στη Ξυλοτύμπου στις 29 περασμένου Αυγούστου με θύμα τον αδελφό του κατηγορουμένου Νίκο Αγγελή.

Η υπόθεση αυτή εκκρεμεί ενώπιον της δικαιοσύνης, με την 33χρονη κατηγορούμενη ν’ αντιμετωπίζει κατηγορία για απειλές εναντίον του θύματος πριν την δολοφονία του (παραμένει ελεύθερη με όρους μέχρι να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης), ενώ ο αδελφός της, ο οποίος τελεί υπό κράτηση, κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Send this to a friend