Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ήττα που προκαλεί τριγμούς και προβληματισμό για την Ανόρθωση στο ΓΣΠ
Ήττα που προκαλεί τριγμούς και προβληματισμό για την Ανόρθωση στο ΓΣΠ

Ήττα που προκαλεί τριγμούς και προβληματισμό για την Ανόρθωση στο ΓΣΠ

Η Ομόνοια ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ δίκαια με 2-1. Με δυο εκπληκτικά γκολ που σημείωσαν οι Κούσουλος και Μάθιους σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα, οι πράσινοι πήρα το τρίποντο και συνεχίζουν την αναρρίχηση τους.

Η Ανόρθωση με την ήττα αυτή έχει χάσει μπόλικο έδαφος για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου και για να μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα θα πρέπει να κάνει ένα ντεμαράζ στα τελευταία ματς, κάτι που δεν δείχνει ικανή ότι μπορεί να κάνει.

Οι πράσινοι έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρια και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ με ένα εξαιρετικό Ρομάν Μπεζούς.

 

 

Το μόνο που κατάφερε η Ανόρθωση ήταν να μειώσει σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέρχιο Καστέλ στο 90+6΄.

Η ήττα για την «Κυρία» φέρνει έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας και συνάμα δεν πρέπει να αποκλείουμε να υπάρξουν και κάποιες εξελίξεις.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Αλιούμ, Στεπίνσκι (79′ Κακουλλής), Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς (79′ Σιπριάνο), Χαραλάμπους (79′ Κασάμα), Μπεζούς

Ανόρθωση: Αρμπολέδα, Ουαγκέ (79′ Μηνά), Μαρμούκ, Κάργας, Κορέια (79′ Μακούν), Τεχέρα, Καστέλ, Φερέιρα (60′ Παρούτης), Ιωάννου (71′ Χρυσοστόμου), Τσίκο, Περέα (60′ Γκασαμά)

Send this to a friend