Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Πενηντάχρονος πήγε να κάψει γυμναστήριο γεμάτο κόσμο στη Λάρνακα
Πενηντάχρονος πήγε να κάψει γυμναστήριο γεμάτο κόσμο στη Λάρνακα

Πενηντάχρονος πήγε να κάψει γυμναστήριο γεμάτο κόσμο στη Λάρνακα

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Ένα απίστευτο περιστατικό, που έθεσε σε κίνδυνο δεκάδες άτομα και προκάλεσε πανικό και μεγάλη αναστάτωση, έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας (19/2) σε δύο γυμναστήρια, στη Λάρνακα και Αραδίππου.

«Πρωταγωνιστής» ήταν 50χρονος, από τη Λάρνακα, ο οποίος για ανεξήγητους λόγους, φανερά εκνευρισμένος κι εκτός ελέγχου, μπούκαρε εντός των γυμναστηρίων, σε μικρό χρονικό διάστημα, και στη μια περίπτωση έθεσε πυρκαγιά την ώρα που το υποστατικό ήταν γεμάτο κόσμο, ενώ στην άλλη περίπτωση έριξε βόμβα μολότοφ, προκάλεσε κακόβουλες ζημιές σε μηχανήματα, ενώ κτύπησε και μία υπάλληλο του γυμναστηρίου προκαλώντας της σωματική βλάβη.

 

Κι όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων προσώπων, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν αμέριμνοι γυμναστική… Στην πρώτη περίπτωση, οι κινήσεις του μαινόμενου άνδρα καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γυμναστηρίου. Αφού εισήλθε εντός του γυμναστηρίου, περιέλουσε το πάτωμα με βενζίνη κι έθεσε πυρκαγιά σε απόσταση αναπνοής από άλλα πρόσωπα, τα οποία εκείνη την στιγμή εκτελούσαν ασκήσεις με βάρη.

Με την εκδήλωση της πυρκαγιάς, πανικόβλητα τα υπόλοιπα πρόσωπα που ήταν στο γυμναστήριο το έβαλαν στα πόδια για να γλιτώσουν από τις φλόγες. Το ευτύχημα είναι ότι η φωτιά δεν επεκτάθηκε, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας

—————————————-

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας Σπύρος Χρυσοστόμου, επιβεβαίωσε τα περιστατικά σε δύο γυμναστήρια της Λάρνακας και της Αραδίππου, λέγοντας ότι το πρόσωπο αυτό εντοπίστηκε έγκαιρα κι εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα υποχρεωτικής εξέτασης από ψυχίατρο, γι’ αυτό και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ψυχίατρο και κρίθηκε ότι χρήζει άμεσης υποχρεωτικής νοσηλείας.

Ο κ. Χρυσοστόμου είπε ότι παράλληλα η Αστυνομία, έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης εναντίον του 50χρονου, σε σχέση με τα σοβαρά ποινικά αδικήματα, τα οποία φέρεται να έχει διαπράξει. Στο παρόν στάδιο, όμως, τα εντάλματα σύλληψης παραμένουν ανεκτέλεστα λόγω του ότι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. «Ένα διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας έχει διάρκεια 28 μέρες. Όταν θα απολυθεί και θεωρηθεί από τους γιατρούς ότι ψυχικά είναι καλά, τότε θα εξεταστούν τα αδικήματα που προκύπτουν εναντίον του», σημείωσε.

Σε σχέση με τις ζημιές που προκάλεσε το πρόσωπο αυτό, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ανέφερε ότι στο ένα γυμναστήριο οι ζημιές ανέρχονται στις πέντε χιλιάδες ευρώ.

 

Send this to a friend