Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ετοιμάζει αλλαγές ο Σιμόν…
Ετοιμάζει αλλαγές ο Σιμόν…

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σιμόν…

 

 

Να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και να δείξει χαρακτήρα θέλει η ΑΕΚ απέναντι στην ΑΕΛ μέσα στη Λεμεσό. Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα μοναδικός στόχος είναι η νίκη και το τρίποντο με το οποίο θα εκμεταλλευθεί τις απώλειες που θα προκύψουν από το ΑΠΟΕΛ-Άρης.

Αγωνιστικά ο Ραν Μπεν Σιμόν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπρούνο Γκάμα και στον Φακούντο Σάντσες οι οποίοι είναι εκτός. Ο Ισραηλινός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και τους ξεκαθάρισε ότι τώρα είναι η ώρα να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν χαρακτήρα. Τώρα είναι που η ομάδα πρέπει να αντιδράσει και να βγει μπροστά επιστρέφοντας στα τρίποντα.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν επιστρέφει στον πάγκο και αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε όλες τις γραμμές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς, δεξί μπακ ο Ντιονκού, αριστερό ο Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί οι Μιλίσεβιτς και Ρομπέρζ, χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση και του Τόμοβιτς.

 

Στην μεσαία γραμμή δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Πέρε Πονς που θα είναι δίπλα από τον Γκουστάβο και επιτελικός μέσος ο Ντίμερες. Στα δυο άκρα της επίθεσης θα κινούνται Φαράζ και Τόνγκια και στην κορυφή ο Φραν Σολ.

 

Send this to a friend