Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Σπουδαία κίνηση από την Ανόρθωση για τον κόσμο της
Σπουδαία κίνηση από την Ανόρθωση για τον κόσμο της

Σπουδαία κίνηση από την Ανόρθωση για τον κόσμο της

 

 

Η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας πως τα 50 εισιτήρια που έχει στη διάθεση της για το ντέρμπι με την Ομόνοια θα τα δώσει σε φιλάθλους της ομάδας. Μία ένδειξη εκτίμησης για την φετινή στήριξη.

Η ανακοίνωση:

Στον αγώνα της ομάδα μας με την Ομόνοια, θα στερηθούμε την παρουσία του κόσμου μας λόγω σχετικής απόφασης που έλαβε η ΚΟΠ, όμως αποφασίστηκε όπως αριθμός εισιτηρίων από τα 50 που επιτρέπει η προκήρυξη δοθούν σε φιλάθλους της ομάδας μας.

 

Ενόψει του επερχόμενου αγώνα, αποφασίστηκε όπως δοθεί ο ακόλουθος αριθμός εισιτηρίων:

7 εισιτήρια θα δοθούν, μετά από κλήρωση, σε κάτοχους θέσεων στα θεωρία πολυτελείας της ομάδας μας.

7 εισιτήρια θα δοθούν, μετά από κλήρωση, σε όσα μέλη του προγράμματος «Γίνε Συμμέτοχος» έχουν εξοφλήσει πλήρως τη συνδρομή τους.

10 εισιτήρια θα δοθούν σε όσους κατόχους διαρκείας 2023-24 λάβουν μέρος σε σχετική κλήρωση, με το δικαίωμα συμμετοχής να ανέρχεται σε €10 και μπορείτε να το εξασφαλίσετε μέσω του www.anotickets.com. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 6/2 στις 14:30 και θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (8/2) όπου θα γίνουν και οι σχετικές κληρώσεις.

Όσοι συμμετέχουν στην κλήρωση θα επωφεληθούν έκπτωσης 15% για dine-in γεύμα ή δείπνο στα εστιατόρια της Pizza Hut Παγκύπρια μέσω promo code που αναγράφεται στο αποδεικτικό αγοράς του δικαιώματος συμμετοχής .

Παράλληλα η χορηγός εταιρεία θα δώσει έκπτωση 30% για dine-in γεύμα ή δείπνο στα εστιατόρια της Παγκύπρια σε 50 τυχερούς που θα προκύψουν από κλήρωση. Άλλοι τρεις τυχεροί θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για Αθήνα με την Cyprus Airways.

Send this to a friend