Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ο Καστέλ έσωσε τον βαθμό στο… φεύγα (βίντεο)
Ο Καστέλ έσωσε τον βαθμό στο… φεύγα (βίντεο)

Ο Καστέλ έσωσε τον βαθμό στο… φεύγα (βίντεο)

 

 

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Πάφο, αποτέλεσμα το οποίο δεν βολεύει καμία από της δυο ομάδες όμως αφήνει μεγαλύτερη πικρία στην Πάφο μιας και το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ανόρθωση μπήκε στο ματς με γκολ απ’ τα αποδυτήρια μιας και μόλις στο 2΄ ο Γκασάμα άνοιξε το σκορ και η «Κυρία» σε γενικές γραμμές πατούσε καλύτερα. Η Πάφος χρειάστηκε λίγη ώρα μέχρι να συνέλθει και σταδιακά ισορρόπησε λίγο το ματς και έγινε πιο απειλητική. Στο 35΄ ο Ζάιρο μετά από γύρισμα του Μπρούνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος η Πάφος ήταν καλύτερη, έφτιαξε φάσεις και κατάφερε να γυρίσει το ματς με γκολ του Ζάιρο και πάλι στο 76΄. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ανόρθωση θα δεχόταν την τρίτη συνεχόμενη της ήττα ο Τσίκι κέρδισε πέναλτι και ο Καστέλ από τα 11 μέτρα έκανε το 2-2.

 

Ανόρθωση: Αρμπολέδα, Ουαγκέ (87′ Αντωνίου), Μαρμούκ, Κορέια, Τεχέρα (87′ Τεχέρα), Φερέιρα, Τιουνέ (82′ Ιωάννου), Μακούν, Ουαρίς (82′ Παρούτης), Τσίκο, Γκασαμά (63′ Καστέλ).

Πάφος: Ίβουσιτς, Μελούσο (61′ Τζάτζα), Κβίντα, Γκολντάρ, Μπρούνο (46′ Μποτσκάι), Ζάιρο (89′ Κοντρέρα), Ρους (71′ Ικόκο), Τάνκοβιτς, Ναμ, Τουμάσι (71′ Βαλακάρι), Ντράγκομιρ.

Send this to a friend