Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Ακύλαος Αντωνίου θα παρουσιάσει στο χώρο εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Κυριάκου στο Κίτι το ψυχολογικά εκπαιδευτικό παραμύθι του, “Μύριους Μπορείς”
Ο Ακύλαος Αντωνίου θα παρουσιάσει στο χώρο εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Κυριάκου στο Κίτι το ψυχολογικά εκπαιδευτικό παραμύθι του, “Μύριους Μπορείς”

Ο Ακύλαος Αντωνίου θα παρουσιάσει στο χώρο εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Κυριάκου στο Κίτι το ψυχολογικά εκπαιδευτικό παραμύθι του, “Μύριους Μπορείς”

 

 

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:00 το απόγευμα, στον χώρο εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Κυριάκου στο Κίτι, o Ακύλαος Αντώνιος, θα παρουσιάσει με τον μοναδικό τρόπο του, το ψυχολογικά εκπαιδευτικό παραμύθι του, για παιδική αυτοπεποίθηση “Μύριους Μπορείς” Το παραμύθι είναι εγκεκριμένο από το υπουργείο παιδείας, για εκπαιδευτικο υλικό για σχολεία και παιδικές βιβλιοθήκες μαθητών δημοτικού ΑΚ, και ΒΚ.

Και αν την πρώτη φορά που ήρθε σαν καλεσμένος έβαλε τα παιδιά μας στον όμορφο κόσμο του θεάτρου με το Μάθημα εκπαιδευτικού εξελικτικού θεάτρου όπου έπαιξαν ρόλους σαν μικροί ηθοποιοί, και την δεύτερη παρουσίασε με μαγικό τρόπο το χριστουγεννιάτικο παραμύθι του σε μια γεμάτη αίθουσα χαρίζοντας μας ένα υπέροχο απόγευμα, αυτή τη φορά υπόσχεται ένα ακόμη πιο όμορφο απόγευμα με παραμυθένια Μαγεία και τους μικρούς πρωταγωνιστές να ζωντανεύουν θέατρο παιδαγωγικά το παραμύθι σαν μικροί πρωταγωνιστές και έτσι να ζήσουν και να μαθουν τον τρόπο για να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πραγματοποιούν τα όνειρα τους!!!

Ο εκλεκτός καλεσμένος συγγραφέας Ακύλαος Αντώνιος επανέρχεται λοιπόν μετά τις πετυχημένες παγκύπρια παρουσίασεις “Μύριους Μπορείς” τον Νοέμβριο και του παραμυθιού του “Μαγικά Χριστούγεννα στη Φωτεινή Βασιλεία” ξεκινώντας το Tour της νέας χρονιάς από το χωριό μας. Το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε. To όμορφο χωριό μας. Με μεγάλη χαρά Θα σας περιμένουμε με τα παιδιά σας σε ένα παραμυθένιο ταξίδι αυτοπεποίθησης!

 

Το βιβλίο θα διατίθεται προς πώληση και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του παραμυθιού του στο τέλος της εκδήλωσης. Το παραμύθι περιέχει στο πίσω μέρος συμβουλές για γονείς και εκπαιδευτικούς με την συμβολή της ψυχολόγου Έλενας Ανδρέου καθώς και γλωσσάρι για τα παιδιά.
Ένα παραμύθι Για παιδιά δημοτικού και όσους έχουν ανάγκη από μια δόση παραμυθένιας μαγείας.
Υ. Γ. Ετοιμάζουμε μια υπέροχη παραμυθένια θεατρικά διαδραστική παρουσίαση με Κουστούμια, θεατρικά δρώμενα, ζωντάνια, ενέργεια, δραστηριότητες, ζεστη σοκολάτα για όλους και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!!❤️
Κοντά μας η θεά του δάσους και ο Μύριους αλλά και οι μαθητές από το θεατρικό εργαστήριο του συγγραφέα που θα δώσουν παλμό μαζί με την δική σας συμμετοχή αλλά και των παιδιών σας!!! Θα ζήσουμε τη μαγεία!!! Save the date! Ωρα για αυτοπεποίθηση! ❤️

Περιγραφή βιβλίου:Ο Μύριους είναι ένα μικρό παιδί έξι ετών, ντροπαλό και καλοσυνάτο. Έχει δύο μεγάλα όνειρα αλλά όλο και κάποια αναποδιά συμβαίνει και δεν μπορεί να πετύχει όσα αγαπά. Λυπάται, κλαίει, απογοητεύεται. Μα ξαφνικά κάτι μαγικό συμβαίνει που θα τα αλλάξει όλα. Μαζί και εσένα.

Κλασσικού τύπου ενθαρρυντικό, διαδραστικό – θεατρικό παραμύθι ενδυνάμωσης! Ψυχολογικά εκπαιδευτικό για παιδική αυτοπεποίθηση. Ψυχολογική- εκπαιδευτική συμβολή: Έλενα Ανδρέου

Περιέχει: Γλωσσάρι και συμβουλές για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Γεμάτο μαγεία και πλούσιες εικόνες. Θα σας ταξιδέψει σε όμορφες, παραμυθένιες, ανέμελες στιγμές. Διαβάστε, ταξιδέψτε μιλήστε, ανακαλύψτε, ζωγραφίστε, παίξτε θέατρο…

Ζήστε την μαγεία του παραμυθιού και πάρτε την στη ζωή σας! Μπορείτε!

Send this to a friend