Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ένταση στη Γεροσκήπου: Αλλοδαποί και Ελληνοκύπριοι πιάστηκαν στα χέρια
Ένταση στη Γεροσκήπου: Αλλοδαποί και Ελληνοκύπριοι πιάστηκαν στα χέρια

Ένταση στη Γεροσκήπου: Αλλοδαποί και Ελληνοκύπριοι πιάστηκαν στα χέρια

 

 

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών και Ελληνοκυπρίων νεαρών σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Γεροσκήπου. Τα σοβαρά επεισόδια ξεκίνησαν μετά από διαπληκτισμό και συμπλοκή ανάμεσα σε ένα νεαρό αλλοδαπό και ένα Ελληνοκύπριο, ενώ ακολούθως στον καβγά ενεπλάκησαν και άλλα άτομα. Αποτέλεσμα των πιο πάνω, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν ο τραυματισμός τουλάχιστον ενός νεαρού ατόμου.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος, παρά το γεγονός πως οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν εγκαίρως την Αστυνομία, η παρέμβαση των μελών της Δύναμης δεν ήταν άμεση, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να επεκταθούν.

Πάντως την τελευταία περίοδο στην περιοχή επικρατεί ένταση με διάφορες ομάδες ατόμων να είναι ετοιμοπόλεμοι για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές με καβγά και πετροπόλεμο.

 

Λαμβάνοντας όλα τα πιο πάνω υπόψη οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν ανησυχία και ζητούν αυξημένη Αστυνόμευση της περιοχής.

Στο απόηχο των πιο πάνω αύριο ο Δήμαρχος Πάφου αναμένεται να συναντηθεί με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Επιπλέον την Παρασκευή ο Μάριος Χαρτσιώτης θα επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend