Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Έτοιμη για την υπέρβαση…
Έτοιμη για την υπέρβαση…

Έτοιμη για την υπέρβαση…

 

 

Είναι πιθανόν το ματς της χρονιάς και στη Νέα Σαλαμίνα θέλουν να περάσουν αυτό το τεστ με άριστα για να υπάρχει και συνέχεια και να μην είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς αλλά να υπάρξουν πολλά ακόμη.

Απέναντι στο ΑΠΟΕΛ απόψε στις 19:00 ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου και οι παίκτες του θα επιδιώξουν νίκη και πρόκριση για την Νέα Σαλαμίνας. Μία νίκη που για να έρθει θα πρέπει να δουλέψει σκληρά στο γήπεδο η ομάδα, να «διαβάσει» καλά τον αντίπαλο και να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Η προϊστορία με το ΑΠΟΕΛ για τους ερυθρόλευκους είναι κάκιστη. Πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία τους νίκη και αυτό είναι κάτι που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι όμως αρκετό; Θα πρέπει να γίνει υπέρβαση αγωνιστική απ’ όλους τους παίκτες για να έρθει η έκπληξη και η πρόκριση.

 

Λέουκο και Κονατέ είναι αμφίβολοι για την ομάδα της Αμμοχώστου και πιθανόν να κριθεί την τελευταία στιγμή αν προλαβαίνει κάποιος εκ των δυο να είναι στο αρχικό σχήμα. Μπόλικος κόσμος από πλευράς Νέας Σαλαμίνας θα είναι στο γήπεδο θέλοντας να ζήσουν μία μεγάλη βραδιά.

 

Send this to a friend