Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Πάμπος Χαραλάμπους αποχαιρετά την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ- «Τα παιδιά σας είναι πηγή έμπνευσης»
Ο Πάμπος Χαραλάμπους αποχαιρετά την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ- «Τα παιδιά σας είναι πηγή έμπνευσης»

Ο Πάμπος Χαραλάμπους αποχαιρετά την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ- «Τα παιδιά σας είναι πηγή έμπνευσης»

 

 

Με μια ιδιαίτερη ανάρτηση ο Πάμπος Χαραλάμπους αποχαιρετά την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λάρνακα εκφράζοντας την απέραντη ευγνωμοσύνη του για όλα αυτά τα χρόνια. 

Ανάρτηση

Αγαπητοί γονείς, παιδιά και αξιότιμη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας,

 

Μετά από πολλή σκέψη και περισυλλογή έχω πάρει την απόφαση να αποχωρήσω από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας μετά από πολλά χρονιάς προσφοράς.

Και για αυτό των λόγο η στιγμή του αποχαιρετισμού έφτασε και θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που μοιραστήκαμε μαζί.

Τα παιδιά σας είναι πηγή έμπνευσης. Η αφοσίωσή τους στο ποδόσφαιρο και η προσπάθειά τους να μάθουν και να βελτιώνονται ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Το χαρισμά τους είναι μεγάλο και είναι η πιο καθαρή απόδειξη της αφοσίωσής τους.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Η διοίκηση της ομάδας, με την υποστήριξή της έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον που επέτρεψε στα παιδιά να αναπτύξουν το ταλέντο τους.

Είναι δύσκολο να αποχωριστώ τέτοιους εξαιρετικούς ανθρώπους, αλλά τα μοναδικά αυτά συναισθήματα θα μείνουν πάντα στην καρδιά μου.

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Πάντα θα μείνω εδώ, υποστηρίζοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ με κάθε τρόπο που μπορώ.

Send this to a friend