Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δωρεά σε τρεις φορείς του Δήμου Αθηένου από εταιρεία
Δωρεά σε τρεις φορείς του Δήμου Αθηένου από εταιρεία

Δωρεά σε τρεις φορείς του Δήμου Αθηένου από εταιρεία

 

 

Συνολικά έξι χιλιάδες ευρώ δόθηκαν από την εταιρεία «Αδελφοί Πάντζιαρου» ως δωρεά με την ευκαιρία της έλευσης του νέου χρόνου, προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αθηένου, την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αθηένου και την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη συνάντηση του Δημάρχου Αθηένου και Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου Κυριάκου Καρεκλά, στο τυροκομείο της Εταιρείας Αδελφοί Πάντζιαρου στη Βιομηχανική Περιοχή Αθηένου».

Προστίθεται ότι «η εταιρεία στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, παρέδωσε στους εκπροσώπους των τριών φορέων από μία επιταγή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ έκαστη, δηλαδή συνολικά 6.000 ευρώ».

 

Όπως σημειώνεται, η μία επιταγή θα χρησιμοποιηθεί από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου για την ανακούφιση δυσπραγούντων Αθηενιτών, η επιταγή για την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων θα χρησιμοποιηθεί για τις αυξημένες ανάγκες της Στέγης και αυτή για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αθηένου θα χρησιμοποιηθεί για το ανεγειρόμενο Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας Χρυσελεούσας Αθηένου.

Send this to a friend