Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Στην Αγγλία Χριστούγεννα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί!
Στην Αγγλία Χριστούγεννα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί!

Στην Αγγλία Χριστούγεννα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί!

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Χριστούγεννα στην Αγγλία σημαίνει ποδόσφαιρο και η δράση συνεχίζεται και σήμερα! Τρία παιχνίδια απόψε για την 19η αγωνιστική της Premier League και η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και την Γουλβς.

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν για να απομακρυνθούν περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπρέντφορντ, με 5 νίκες σε 17 αγωνιστικές, είναι στο τετράποντο από τη διακεκαυμένη ζώνη. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα και έχει πέντε ήττες εδώ και έξι αγωνιστικές. Στο επτάποντο από την επικίνδυνη ζώνη ηΓουλβς, με 6 νίκες σε 18 αγωνιστικές. Προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι, τη δεύτερη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια. Η νίκη της Μπρέντφορντ απόψε έχει απόδοση 2.11, η ισοπαλία είναι στο 3.65 και η νίκη της Γουλβς δίνει 3.96 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Η Μπρέντφορντ έχει πέντε over 2.5 γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια και τρίαGG στα τέσσερα τελευταία ματς, ενώ η Γουλβς έχει οχτώ over 2.5 γκολ στα δέκα τελευταία παιχνίδια και 14GG στα 16 τελευταία ματς. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 1.95 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.35, ενώ τοunder 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.85. Στο 1.75 τοGG, στο 2.00 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend