Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ «Boxing Day» με «μπαμ» στο «Ολντ Τράφορντ» για την Άστον Βίλα;
«Boxing Day» με «μπαμ» στο «Ολντ Τράφορντ» για την Άστον Βίλα;

«Boxing Day» με «μπαμ» στο «Ολντ Τράφορντ» για την Άστον Βίλα;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η παράδοση της «BoxingDay» συνεχίζεται και φέτος στην PremierLeague και η χριστουγεννιάτικη 19η αγωνιστική έρχεται με τρομερές αναμετρήσεις. Η μάχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, αφού έχει ενδιαφέρον η αντίδραση των γηπεδούχων.

Με πολλά σκαμπανεβάσματα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία από τη μία μένει εκτός Ευρώπης πριν τα Χριστούγεννα και δέχεται «τριάρες» στο «ΟλντΤράφορντ» από την Μπόρνουθ, αλλά από την άλλη πάει στο «Άνφιλντ» και αποσπά ισοπαλία σε ένα ντέρμπι που όλοι την είχαν ξεγραμμένη. Τι θα δούμε σήμερα απέναντι στην Άστον Βίλα, τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος; Οι γηπεδούχοι παραμένουν σταθερά στην τετράδα του ChampionsLeagueκαι απειλούν τους «κόκκινους διαβόλους» με ένα ακόμη χαστούκι. Είναι άλλωστε από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος κι έτσι φτάνουν με αξιώσεις στην αποψινή μάχη.

 

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απόδοση 2.37, η ισοπαλία είναι στο 3.55 και η νίκη της Άστον Βίλα δίνει 2.87 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Το over 2.5 γκολ δίνει 1.62 και το over 3.5 γκολ είναι στο 2.47, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 2.32. Στο 1.50 το GG, στο 2.50 το NG. Το ενδεχόμενο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της η Γιουνάιτεντ θα το βρείτε με απόδοση 3.85 στην Stoiximan, ενώ το ενδεχόμενο να κρατήσει το μηδέν η Άστον Βίλα δίνει 4.15!

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend