Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα τα καταφέρει η Τσέλσι με τους «λύκους»;
Θα τα καταφέρει η Τσέλσι με τους «λύκους»;

Θα τα καταφέρει η Τσέλσι με τους «λύκους»;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουλβς και την Τσέλσι ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της PremierLeague. Μόλις ένα τρίποντο χωρίζει τις δύο ομάδες, αφού και φέτος οι «μπλε» πελαγοδρομούν και απέχουν πολύ από τις ένδοξες ημέρες τους.

Η Γουλβς, με 5 νίκες σε 17 αγωνιστικές, έχει αποκτήσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει ένα ακόμη τρίποντο για να είναι πιο… safe. Προέρχεται από ήττα από τη Γουέστ Χαμ κι έχει μία νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Μία νίκη παραπάνω για την Τσέλσι στο πρωτάθλημα, προέρχεται από νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση επί της Νιούκαστλ στο Λιγκ Καπ, στα πέναλτι. Η νίκη της Γουλβς έχει απόδοση 3.70, η ισοπαλία είναι στο 3.70 και η νίκη της Τσέλσι δίνει 1.95 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Η Γουλβς έχει επτά over 2.5 γκολ στα εννέα τελευταία ματς και 13 GG στα 15 τελευταία παιχνίδια, ενώ η Τσέλσι έχει τρία διαδοχικά under 2.5 γκολ και έξι GG στα οχτώ τελευταία ματς. Στη σημερινή αναμέτρηση το over 2.5 γκολ δίνει 1.83 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3.05, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.98. Στο 1.72 το GG, στο 2.05 το NG. Η Τσέλσι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα από τα οχτώ τελευταία ματς. Το ενδεχόμενο να κρατήσει το μηδέν σήμερα δίνει 2.75, ενώ το ενδεχόμενο να μην δεχτεί γκολ η Γουλβς θα το βρείτε στην Stoiximan με απόδοση 4.20!

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend