Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φέρνει αλλαγές στην κορυφή το ντέρμπι «αιωνίων»;
Φέρνει αλλαγές στην κορυφή το ντέρμπι «αιωνίων»;

Φέρνει αλλαγές στην κορυφή το ντέρμπι «αιωνίων»;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ασφαλώς ξεχωρίζει το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια! Στα άλλα παιχνίδια η ΑΕΛ υποδέχεται την Πάφο και η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει την Ανόρθωση.

Τα περισσότερα φώτα όμως είναι στραμμένα στο ΓΣΠ, όπου ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τη δεύτερη στη βαθμολογία Ομόνοια. Ένα τρίποντο χωρίζει τις δύο ομάδες,οπότε το τέλος της βραδιάς είτε θα βρει τον ΑΠΟΕΛ να έχει ξεφύγει στη βαθμολογία, είτε την Ομόνοια να συγκατοικεί μαζί του στην κορυφή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο η διαφορά τους να διατηρηθεί στο τρίποντο. Η νίκη του ΑΠΟΕΛ έχει απόδοση 2.00, η ισοπαλία είναι στο 3.45 και η νίκη της Ομόνοιας δίνει 3.85 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από μεγάλο «διπλό» στην Πάφο και η Ομόνοια από νίκη επί της Καρμιώτισσας. Δέκα νίκες εδώ και 11 αγωνιστικές για τους «γαλαζικίτρινους», επτά νίκες εδώ και 10 αγωνιστικές για τους «πράσινους».Σε εξαιρετική κατάσταση οι δύο «αιώνιοι» και το ντέρμπι αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Ο ΑΠΟΕΛ έχει επτά NG στα εννέα τελευταία παιχνίδια και τρία under 1.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς, ενώ η Ομόνοια έχει τρία GG και over 2.5 γκολ στα 4 τελευταία ματς. Απόψε το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.05 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.50, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.78. Στο 1.83 τοGG, στο 1.90 τοNG.

Στα 4 από τα έξι τελευταία παιχνίδια κράτησε το μηδέν πίσω ο ΑΠΟΕΛ. Το ενδεχόμενο να μην δεχτεί γκολ και σήμερα δίνει 2.50, ενώ το ενδεχόμενο να κρατήσει το μηδέν η Ομόνοια θα το βρείτε με απόδοση 3.90 στην Stoiximan!

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend