Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δωρεές σε άτομα που έχουν ανάγκη από Αθηενίτες – Δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη
Δωρεές σε άτομα που έχουν ανάγκη από Αθηενίτες – Δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Δωρεές σε άτομα που έχουν ανάγκη από Αθηενίτες – Δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη

 

 

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου,  συγχαίρει για άλλη μια φορά τους Αθηενίτες που συνεχίζουν με τις δωρεές τους να είναι δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, δίνοντας από καρδιάς για τον συνάνθρωπό τους. Συγκεκριμένα, πέραν της βοήθειας της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου που ήδη ανακοινώθηκε,  έγινε αυτές τις μέρες δέκτης διαφόρων προσφορών ως πιο κάτω, που διευθετήθηκε και θα μοιρασθούν το αργότερο σήμερα, μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις γιορτές του Δωδεκαημέρου.

  1. Ο ίδιος ανώνυμος Αθηενίτης που το κάνει διαχρονικά για πολλά χρόνια, πρόσφερε και πάλι κάρτες με κουπόνια τροφίμων-κρέατος συνολικού ποσού  ‎€2.000.
  2. Άλλος ανώνυμος πρόσφερε 100 κιλά κρέας.
  3. Το τυροκομείο «Αδελφοί Πάντζιαρου Λτδ» πρόσφερε 100 κιλά χαλούμια και τυρί.
  4. Έγιναν δωρεές αλευριού, γάλακτος, αρκουδακιών και χυμών μέσω του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού.
  5. Παράλληλα διάφοροι πολίτες καταθέτουν άδολα τη βοήθειά τους στους λογαριασμούς της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας στην Τράπεζα Κύπρου και στην Ελληνική Τράπεζα.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε και εκφράζει σε όλους και πάλι θερμές ευχαριστίες, εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές να περάσουν οι χορηγοί και οι οικογένειές τους, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Παράλληλα δείχνουν τη συνεχή φιλανθρωπία των Αθηενιτών, που κάθε μέρα αποδεικνύεται στην πράξη. Επίσης ευχήθηκε όπως ο Θεός ανταμείβει με τον καλύτερο τρόπο όλους αυτούς τους χορηγούς και τις οικογένειές τους.

Send this to a friend