Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Δήμος Αθηένου βραβεύτηκε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού «#BEACTIVE»
Ο Δήμος Αθηένου βραβεύτηκε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού «#BEACTIVE»

Ο Δήμος Αθηένου βραβεύτηκε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού «#BEACTIVE»

 

 

Ο Δήμος Αθηένου βραβεύθηκε από τον ΚΟΑ, για την διαπολιτισμική του δράση, που πραγματοποιήθηκε κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού «#BEACTIVE».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων,του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στη Λευκωσία, η τελετή παρουσίασης των αποτελεσμάτων της 9ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2023, στην οποία έλαβαν μέρος φορείς που συμμετείχαν με δράσεις τους στην Εβδομάδα Αθλητισμού.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό συμμετοχής στην 9η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2023 από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τη Διευθύντρια του Οργανισμού».

 

Ο Δήμαρχος Κυριάκος Καρεκλάς «εκπροσώπησε στην εκδήλωση την Αθηένου η οποία συμμετείχε με 23 διαφορετικές δράσεις στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού».

Προστίθεται ότι «η Αθηένου που πρωτοπόρησε με την τελευταία χρονικά δράση του, που είχε διαπολιτισμικό χαρακτήρα, με σκοπό να έρθουν όλοι πιο κοντά, να γνωρίσουν νέες κουλτούρες και να βοηθήσουν στη διαπολιτισμική ένταξη ανθρώπων από άλλες χώρες που ζουν και εργάζονται στην Αθηένου, βραβεύτηκε με το δεύτερο βραβείο μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στην κατηγορία «Βραβείο #BEACTIVE @ Τοπικό Επίπεδο».

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε «στις 30 Σεπτεμβρίου στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο, κατά τη διάρκεια της οποίας ειδική εκπαιδεύτρια της Πρεσβείας της Ινδίας έκανε για μια ολόκληρη ώρα ασκήσεις Yoga σε ξένους, που ζουν και εργάζονται στην Αθηένου, αλλά και Αθηενίτες που συμμετείχαν. Με τη δράση αυτή τονίσθηκε η αποδοχή της διαφορετικότητας και της αλληλεπίδρασης».

Ο Δήμος λέει ότι συνεχίζει με ενέργειές του «να πρωτοπορεί σε όλους τους τομείς, αλλά και να λαμβάνει μέτρα για καλύτερη και αποτελεσματικότερη ένταξη των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Αθηένου στην κοινωνία».

Send this to a friend