Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Εκπαιδευτική Έκθεση Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών (φώτο)
Εκπαιδευτική Έκθεση Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών  (φώτο)

Εκπαιδευτική Έκθεση Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών (φώτο)

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η ΕκπαιδευτικήΈκθεσης στο Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών. Η εκδήλωση ήταν μια αξιοσημείωτη ευκαιρία για τους μαθητές μας να εξερευνήσουν και να συνομιλήσουν με εκπροσώπους από διάφορα πανεπιστήμια και κολέγια της Κύπρου.

 

Η Διευθύντρια του σχολείου, κα Μαρία Δαπόλα, είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί και να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους, τονίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης και της καθοδήγησης για το μέλλον των μαθητών.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους αυτών των ιδρυμάτων, αποκομίζοντας πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα προγράμματα σπουδών, τις απαιτήσεις για εισδοχή και τον τρόπο, με τον οποίο αυτά τα προγράμματα σπουδών ευθυγραμμίζονται με τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες.

 

Ήταν συγκινητικό να βλέπουμε τον ενθουσιασμό των μαθητών, να ανακαλύπτουν προγράμματα σπουδών που ταιριάζουν με τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα. Από τις ιδιαιτερότητες των προγραμμάτων μέχρι τη ζωή στο πανεπιστήμιο, τα δίδακτρα και τις εμπειρίες στην πανεπιστημιούπολη, οι μαθητές εμβάθυναν για να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

 

Send this to a friend