Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Πιάνει ξανά κορυφή η Πάφος ή ξεφεύγει ο ΑΠΟΕΛ;
Πιάνει ξανά κορυφή η Πάφος ή ξεφεύγει ο ΑΠΟΕΛ;

Πιάνει ξανά κορυφή η Πάφος ή ξεφεύγει ο ΑΠΟΕΛ;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναμένονται με τρομερό ενδιαφέρον, ειδικά η μάχη κορυφής ανάμεσα στην Πάφο και τον ΑΠΟΕΛ! Στα άλλα παιχνίδια ο Απόλλωνας φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα και η ΑΕΖ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ.

Στο «Στέλιος Κυριακίδης» περιμένουμε μεγάλο ντέρμπι! Η Πάφος έπεσε από την κορυφή μετά την απρόσμενη ήττα από την Καρμιώτισσα την περασμένη εβδομάδα, αλλά μπορεί να επανέλθει εκεί αν κερδίσει τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην κορυφή, κερδίζοντας μάλιστα άμεσα διεκδικητή του τίτλου εκτός έδρας. Η νίκη της Πάφου έχει απόδοση 2.37, η ισοπαλία είναι στο 3.30 και η νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 3.45στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Η Πάφος είχε πέντε σερί νίκες μέχρι να χάσει από την Καρμιώτισσα, ήττα που δεν την πτοεί, καθώς δηλώνει έτοιμη να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει πλέον παρέα στην κορυφή, αφού εκτός από την Πάφο, έχασε και ο Άρης την περασμένη εβδομάδα. Προέρχεται από νίκη επί της ΑΕΖ και έχει συνολικά εννέα νίκες εδώ και δέκα αγωνιστικές! Και οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι NG στα οχτώ τελευταία παιχνίδια και τέσσερα over 2.5 γκολ εδώ και έξι αγωνιστικές. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 2.12 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.75, ενώ τοunder 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.72. Στο 1.82 τοGG, στο 1.93 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend