Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Άρχισαν τη λειτουργία τους στη Λάρνακα οι κάμερες φωτοεπισήμανσης
Άρχισαν τη λειτουργία τους στη Λάρνακα οι κάμερες φωτοεπισήμανσης

Άρχισαν τη λειτουργία τους στη Λάρνακα οι κάμερες φωτοεπισήμανσης

 

 

Το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται από σήμερα, Παρασκευή και στην επαρχία Λάρνακας, με την λειτουργία 18 σταθερών καμερών σε έξι σημεία της πόλης.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι στη Λάρνακα θα λειτουργήσουν συνολικά 18 σταθερές κάμερες σε 6 σημεία. Συγκεκριμένα θα ενεργοποιηθούν τέσσερεις συσκευές καμερών φωτοεπισήμανσης, οι οποίες θα ελέγχουν παραβάσεις που αφορούν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας, στη διασταύρωση των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού με Αλέξανδρου Παναγούλη.

Προστίθεται ότι τις ίδιες παραβάσεις θα ελέγχουν τέσσερις συσκευές στη διασταύρωση των Λεωφόρων Αρτέμιδος  και Φανερωμένης, τέσσερις στη διασταύρωση της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και των οδών Λούθερ Κινγκ και Παύλου Βασαλσερίδη.

 

Ακόμα δύο συσκευές θα ελέγχουν τις ίδιες παραβάσεις στη συμβολή των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και Αρχιεπισκόπου Κυπριανού.

Επίσης θα τοποθετηθούν δύο συσκευές καμερών στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλεια παρά το 15ο χιλιόμετρο και δύο συσκευές καμερών στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλεια πάρα το 8ο χιλιόμετρο. Οι συσκευές αυτές θα ελέγχουν μόνο ταχύτητα και αυτόδηλες παραβάσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στόχος είναι πάντοτε, η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, από τους χρήστες του οδικού δικτύου».

Send this to a friend