Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς φωτισμό η υπόγεια γέφυρα Κόρνου που πλημμύρισε
Εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς φωτισμό η υπόγεια γέφυρα Κόρνου που πλημμύρισε

Εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς φωτισμό η υπόγεια γέφυρα Κόρνου που πλημμύρισε

 

 

Δεσμεύσεις για εγκατάσταση νέου συστήματος συλλογής και απομάκρυνσης ομβρίων υδάτων έλαβε ο Κοινοτάρχης Κόρνου, με τις εργασίες του Τμήματος Δημοσίων Έργων να έχουν ήδη αρχίσει στη γέφυρα που πλημμύρισε για δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα έξι μηνών. 

Όπως είπε ο κοινοτάρχης κ. Μιχάλης Σάββα έχουν δοθεί οδηγίες στον εργολάβο, με την επίλυση του προβλήματος να αναμένεται εντός τριών μηνών.

Μετά τα βελτιωτικά έργα που έχουν γίνει, εδώ στον κόμβο του Κόρνου, ο όγκος νερού που καταλήγει κάτω από τη γέφυρα έχει δεκαπλασιαστεί. Όμως τα συστήματα των υπόγειων οχετών τα οποία είναι εγκατεστημένα από την δεκαετία του ’80 αδυνατούν να απομακρύνουν τον τόσο μεγάλο όγκο νερού, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει κάθε φορά που υπάρχει έντονη βροχόπτωση η γέφυρα.

 

Ο Κοινοτάρχης Κόρνου αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα προβλήματα που υφίστανται, όπως η απουσία οδικού φωτισμού στο ίδιο σημείο, παρά την ολοκλήρωση του έργου εδώ και ενάμιση χρόνο.

Υπάρχει ένα θέμα ότι τα φώτα που θα πρέπει να μπουν δε θα πρέπει να συγχύζουν, επειδή ο δρόμος, μπορεί στο μέλλον, έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται ως αεροδίαυλος, για προσγείωση αεροπλάνου.

 

Send this to a friend