Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Λεωφόρος των Ευχών στην Αθηένου (ΦΩΤΟ)
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Λεωφόρος των Ευχών στην Αθηένου (ΦΩΤΟ)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Λεωφόρος των Ευχών στην Αθηένου (ΦΩΤΟ)

 

 

Μέρα γιορτινή η 10η Δεκεμβρίου στην Αθηένου, με κλίμα χαράς και διασκέδασης!

Η «Λεωφόρος των Ευχών» ξεκίνησε από νωρίς το πρωί να υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι έλαβαν μέρος και απόλαυσαν τις πάρα πολλές δραστηριότητες. Η εκδήλωση, που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο από πλευράς προσέλευσης, όσο και από πλευράς συμμετεχόντων και πλούσιου προγράμματος, έλαβε χώρα κατά μήκος της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, με το κύριο μέρος των εκδηλώσεων να πραγματοποιούνται μέσα κι έξω από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα.

Η «Λεωφόρος των Ευχών» ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση, στην οποία έλαβαν μέρος παιδιά και ενήλικες, συνοδευόμενοι από τη Frozen και τον Frostie, τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά και τον βουλευτή ΔΗΣΥ Λάρνακας κ. Πρόδρομο Αλαμπρίτη, καθώς και την μπάντα του 68ου Συστήματος Προσκόπων Αθηένου. Η παρέλαση κατευθύνθηκε προς τη Δημοτική Στέγη Ενηλίκων, όπου τα παιδάκια τραγούδησαν τα κάλαντα στους ηλικιωμένους, μεταφέροντας παράλληλα την αγάπη και τις ευχές τους. Ακολούθως τα παιδιά διασκέδασαν, χόρεψαν και έπαιξαν παρέα με τους  Frozen και  Frostie, για να υποδεχτούν λίγο αργότερα στην εξέδρα που στήθηκε μπροστά από το Δημαρχείο τον Άη Βασίλη, που κατέφθασε   με το ξωτικό του  σε  ιστορικό αυτοκίνητο  αντίκα, σκορπώντας ενθουσιασμό στα παιδικά προσωπάκια και προσφέροντας δωράκια σε όλα τα παιδιά.

 

Από τις 2.00 ως τις 3.00 μ.μ. τα παιδιά απόλαυσαν ζωγράφισμα προσώπου (face painting) και τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ενώ από τις 3:00 μέχρι τις 4:00 μ.μ πραγματοποιήθηκε  πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα, το οποίο προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο και στο οποίο συμμετείχαν χορευτικές ομάδες  του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου, των Πολιτιστικών Ομίλων Μάλλουρας και ΡΕΑ και των Σχολών Χορού Elegant Dance, Revolution Dance και Passion Dance.

Από τις 4.00 ως 5.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση «Χριστουγεννοπαραμυθομπλεξίματα», ενώ από τις 3.00 μέχρι 5.00 μ.μ. ακούγονταν χριστουγεννιάτικες μελωδίες με σαξόφωνο.

Επίσης, το ίδιο διάστημα, photobooth, δωρεά του Δήμου Αθηένου, αποθανάτιζε τις όμορφες οικογενειακές στιγμές των ενδιαφερομένων.

Η εκδήλωση έληξε με disco party, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας ο Dj Beatle κρατούσε  μουσική συντροφιά σε όλους τους επισκέπτες της Λεωφόρου με ωραίες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στην υπαίθρια αγορά που λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ από το πρωί ως το βράδυ, διατέθηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνικές δημιουργίες και δημιουργίες διακόσμησης, αρωματικά κεριά, γλυκά, κάστανα, δώρα κ.α.

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη Λεωφόρο των Ευχών το Δεντράκι των Ευχών! Αφού συγκεντρώθηκαν οι ανάγκες παιδιών που ζουν στην περιοχή, αυτές μετατράπηκαν σε καρτούλες και τοποθετήθηκαν  επάνω στο «Δεντράκι των Ευχών». Οι ενδιαφερόμενοι  πήραν καρτούλες από το Δεντράκι των Ευχών και θα παραδώσουν τις επόμενες μέρες στον Δήμο τα δωράκια που αναλογούν στα στοιχεία της κάθε καρτούλας. Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική και για ακόμα μια φορά η Αθηένου έδειξε τα φιλάνθρωπα αισθήματά της, ούτως ώστε κανένα παιδάκι που έχει ανάγκη να μην μείνει χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα!

Ο Δήμος Αθηένου συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και στην υπαίθρια αγορά και ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με τόση μεγάλη επιτυχία η Λεωφόρος των Ευχών 2023!

Ο Δήμαρχος κ. Κυριάκος Καρεκλάς, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Αθηένου απευθύνουν σ’ όλο τον κόσμο ευχές για υγεία και ευτυχία για το νέο έτος 2024!

Send this to a friend