Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ “Μαγικά Χριστούγεννα στη Φωτεινή Βασιλεία” στην Δημοτική βιβλιοθήκη Αραδίππου “Γιάγκος Κωνσταντινίδης”
“Μαγικά Χριστούγεννα στη Φωτεινή Βασιλεία” στην Δημοτική βιβλιοθήκη Αραδίππου “Γιάγκος Κωνσταντινίδης”

“Μαγικά Χριστούγεννα στη Φωτεινή Βασιλεία” στην Δημοτική βιβλιοθήκη Αραδίππου “Γιάγκος Κωνσταντινίδης”

Το Σάββατο 9.12.23 στις 9:00 π.μ. με μια Θεατρικά διαδραστική παρουσίαση με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις για τα παιδιά, ώρα να ζήσουμε τη μαγεία του παραμυθιού και να γίνουμε ένα με το παραμύθι μπαίνοντας στο πνεύμα των γιορτών!
ΜΑΖΊ μας ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και το ξωτικό…. 

ΥΓ. Μετά την υπέροχη παρουσίαση του Μύριους Μπορείς στην Αραδίππου επιστρέφει ο Ακύλαος Αντώνιος για ένα ακόμη πρωινό με το χριστουγεννιάτικο βιβλίο Παραμυθιών μου και ετοιμάζω υπέροχα πράγματα με όλη μου την αγάπη!!! ❤️

Περίληψη:
Μαγικά Χριστούγεννα στη Φωτεινή Βασιλεία. Τρία παραμύθια κλασικού τύπου που αποπνέουν αθωότητα και χριστουγεννιάτικη θαλπωρή με όμορφες περιπέτειες και γλυκά μηνύματα πίστης, καλοσύνης, αγάπης, ενσυναίσθησης, συγχώρεσης, δοτικότητας, βοήθειας και φιλευσπλαχνίας. Παρέα με ένα ζωηρό ξωτικό, παιδιά νηπιαγωγείου, τον Άγιο Βασίλη, τον εγγονό του και όχι μόνο. Θα καταφέρουν να βρουν τη μαγεία και το νόημα των γιορτών για να ζήσουν Μαγικά Χριστούγεννα; Βρείτε την απάντηση ταξιδεύοντας στο βιβλίο.

 

 

 

Send this to a friend