Home ΛΑΡΝΑΚΑ Α. Αποστόλου: Να τελειώσει η αδικία για τους ασθενείς που μεταβαίνουν στο εξωτερικό και τις οικογένειές τους
Α. Αποστόλου: Να τελειώσει η αδικία για τους ασθενείς που μεταβαίνουν στο εξωτερικό και τις οικογένειές τους

Α. Αποστόλου: Να τελειώσει η αδικία για τους ασθενείς που μεταβαίνουν στο εξωτερικό και τις οικογένειές τους

 

 

Να τελειώσει επιτέλους αυτή η μεγάλη αδικία απέναντι στους ασθενείς που μεταβαίνουν στο εξωτερικό και τις οικογένειές τους, δήλωσε ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ στη Λάρνακα Ανδρέας Αποστόλου αναφερόμενος σε ένα διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποι μας στην Κύπρο.

Ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ – ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το όλο ζήτημα και με πρωτοβουλία του ιδίου συζητήθηκε στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής- αναφέρθηκε στο θέμα της διαμονής των ασθενών  και των συγγενών τους στο εξωτερικό χωρίς καμία στήριξη από την Πολιτεία.

Παράλληλα, ο κύριος Αποστόλου τόνισε ότι έγινε κατορθωτή η εφάπαξ στήριξη από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας όπως και η αναγνώριση από το Υπουργείο Υγείας της ανάγκης δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για το όλο ζήτημα.

 

Ιδιάιτερη αναφορά έκανε αναφορικά με την ενότητα στο αίτημα αυτό από όλα τα πολιτικά κόμματα και τους βουλευτές/βουλεύτριες, ενώ αναμένεται η υλοποίηση του σχεδιασμού και η κατάθεση του ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Send this to a friend