Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μεγάλο το ενδιαφέρον για αγορά διαμερισμάτων στον ανατολικό πύργο της μαρίνας Αγ. Νάπας
Μεγάλο το ενδιαφέρον για αγορά διαμερισμάτων στον ανατολικό πύργο της μαρίνας Αγ. Νάπας

Μεγάλο το ενδιαφέρον για αγορά διαμερισμάτων στον ανατολικό πύργο της μαρίνας Αγ. Νάπας

 

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Από τους πλέον περιζήτητους και δημοφιλείς χώρους διαμονής στην Κύπρο εξελίσσεται ο ανατολικός πύργος στη μαρίνα Αγίας Νάπας, καθότι σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η διαχειρίστρια εταιρεία το 90% των διαμερισμάτων του πύργου έχουν ήδη πωληθεί.

Η επίσημη παράδοση του πύργου έγινε στις 17 περασμένου Οκτωβρίου.Όπως σημειώνεται σε δελτίο τύπου, τα εναπομείναντα διαθέσιμα διαμερίσματα διατίθενται σε διάφορους τύπους, ορόφους και σε αριθμό υπνοδωματίων, από ένα έως πέντε, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 895 χιλιάδες ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και περιλαμβάνουν μια σειρά από αποκλειστικές υπηρεσίες και παροχές όπως π.χ. εγκαταστάσεις Fitness & Spa με σύγχρονο εξοπλισμό γυμναστηρίου, ατμόλουτρα και σάουνα, τζακούζι, VIP δωμάτια κ.α.

 

Ο ανατολικός πύργος στην μαρίνα Αγ. Νάπας έχει ύψος πέραν των 110 μέτρων, είναι μέλος ενός αποκλειστικού κλαμπ 41 περιστρεφόμενων κτηρίων σε όλο τον κόσμο και ο μοναδικός στο είδος του στην νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι 26 όροφοι του αποτελούνται από 95 ευρύχωρα και πολυτελή διαμερίσματα ενός έως τεσσάρων υπνοδωματίων καθώς και ρετιρέ οροφοδιαμερίσματα στους δύο τελευταίους ορόφους, τα οποία διαθέτουν πέντε υπνοδωμάτια και πανοραμική θέα 360 μοιρών. Όλα τα διαμερίσματα είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να διασφαλίζουν ότι οι χώροι διαβίωσης έχουν μοναδική θέα στην ευρύτερη περιοχή και σε παρακείμενες, βραβευμένες με γαλάζια σημαία, παραλίες.

«Τα διαμερίσματα διαθέτουν μοντέρνο κι έξυπνο open plan σχεδιασμό, ο οποίος μεγιστοποιεί τη διάχυση φυσικού φωτός και την πρόσβαση σε μαγευτική θέα. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το σαλόνι έχει γυάλινες μπαλκονόπορτες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανοίγουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενώνεται ο χώρος του σαλονιού και της καλυμμένης βεράντας. Παράλληλα, όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης Α΄, ενσωματώνοντας τεχνολογία κι εξοπλισμό αιχμής και συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος», υπογραμμίζειη διαχειρίστρια εταιρεία.

Στα σκαριά δεύτερος πύργος                                                                                             

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες μας το πλάνο του Αιγύπτιου επενδυτή της μαρίνας Αγ. Νάπας περιλαμβάνει και τη δημιουργία ενός δεύτερου πύργου, για τον οποίο γίνονται σκέψεις να μην περιλαμβάνει διαμερίσματα, αλλά να είναι ένας συνδυασμός ξενοδοχείου και γραφείων. Το κόστος του εκτιμάται στα 80-100 εκατομμύρια ευρώ. Υπολογίζεται ότι τα κατασκευαστικά έργα θα ξεκινήσουν την επόμενη διετία. Όπως πληροφορούμαστε, ο Αιγύπτιος επενδυτής της μαρίνας προγραμματίζει μελλοντικά και άλλα αναπτυξιακά έργα στην Αγία Νάπα, εκτός μαρίνας, όπως ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντροκαι οικιστικές μονάδες. Ωστόσο, η υλοποίηση του συγκεκριμένου projectθα εξαρτηθεί από τις πρόνοιες που θα περιλαμβάνονται στο Τοπικό Σχέδιο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου – Δερύνειας, το οποίο αναμένεται να δημοσιευτεί αρχές του 2024.

Send this to a friend