Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αραδίππου η παρουσίαση του προγράμματος της Τράπεζας Κύπρου «Μαθαίνουμε Αλλιώς»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αραδίππου η παρουσίαση του προγράμματος της Τράπεζας Κύπρου «Μαθαίνουμε Αλλιώς»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αραδίππου η παρουσίαση του προγράμματος της Τράπεζας Κύπρου «Μαθαίνουμε Αλλιώς»

 

 

Με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Οίκημα του Ιστορικού Λαογραφικού Αρχείου Δήμου Αραδίππου, η παρουσίαση του προγράμματος της Τράπεζας Κύπρου «Μαθαίνουμε Αλλιώς», που στόχο έχει να βοηθήσει τους πολίτες και κυρίως εκείνους μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν έχουν ιδιαίτερη γνώση της χρήσης των νέων τεχνολογιών, στην χρήση όλων των ηλεκτρονικών εργαλείων για την καλύτερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή τους στις τραπεζικές τους συναλλαγές.

 

 

Αυτή ήταν η τέταρτη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σε Δήμο της Κύπρου, στο πλαίσιο της ΕΚΕ της Τράπεζας Κύπρου, ώστε να βοηθήσει το κοινό να έρθει πιο κοντά με τη χρήση των νέων ψηφιακών καναλιών,

Αρχικά, ο Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Στέλιος Μαρκουλής έκανε μια γενική τοποθέτηση, κατά την οποία αναφέρθηκε στην ανάγκη καλλιέργειας της Χρηματοοικονομικής Παιδείας, δηλαδή της ικανότητας για ορθολογική λήψη αποφάσεων αναφορικά με τα οικονομικά μας.

 

Ακολούθως, έδωσε μια σειρά από παραδείγματα και συμβουλές, για το πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων μας και να αποφύγουμε τις παγίδες.

Στη συνέχεια, ο Governance Manager της Τράπεζας Κύπρου, κ. Νεόφυτος Πολυβίου, παρουσίασε αναλυτικά την χρήση, τα εργαλεία και τον τρόπο λειτουργίας των ψηφιακών καναλιών για την εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ στη συνέχεια, δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, κατά την χρήση της εφαρμογής, τις δυνατότητες και τα εργαλεία που προσφέρονται για να καλύψουν τις ανάγκες τους, αλλά και το πώς μπορούν να αποφύγουν πιθανές απόπειρες εξαπάτησής τους από επιτήδειους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση και ένας τυχερός δημότης κέρδισε ένα tablet, προσφορά της Τράπεζας Κύπρου!

 

 

 

 

Send this to a friend