Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κωστάκης Κουκκουλλής, με παλιά αθλήτρια του ΓΣΖ μετέφεραν τη φλόγα του Μαραθωνίου της Λάρνακας
Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κωστάκης Κουκκουλλής, με παλιά αθλήτρια του ΓΣΖ μετέφεραν τη φλόγα του Μαραθωνίου της Λάρνακας

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κωστάκης Κουκκουλλής, με παλιά αθλήτρια του ΓΣΖ μετέφεραν τη φλόγα του Μαραθωνίου της Λάρνακας

 

 

Με τη Θεοδοσία Αποστόλου, παλιά αθλήτρια του ΓΣΖ, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κωστάκης Κουκκουλλής, μετέφερε τη φλόγα του Μαραθωνίου της Λάρνακας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με πολυπληθή παρουσία έδωσε δυναμικά το παρών του στον 6ο “Radisson Blu” Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Τα παιδιά που αθλούνται και λαμβάνουν μέρος στο ΑΓΟ Λάρνακας συμμετείχαν στον παιδικό Μαραθώνιο, συνοδευόμενα από τους γυμναστές και του επιθεωρητές του ΑΓΟ. Μαζί τους ήταν και η προϊσταμένη του Μαζικού Αθλητισμού Έφη Μούζουρου καθώς και η λειτουργός Φρόσω Χειμωνίδου.

 

Τέλος, τον Κυπριακον Οργανισμού Αθλητισμού, εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής ο οποίος, μάλιστα, συμμετείχε στις απονομές του εταιρικού δρόμου 5 χλμ αλλά και στην λαμπαδηδρομία που ακολούθησε ως τις Φοινικούδες, όπου τοποθετήθηκε η Φλόγα για τον κυριακάτικο Μαραθώνιο.

Send this to a friend