Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Αστυνομικός εγκλωβίστηκε σε όχημα διαρρηκτών στη Λάρνακα
Αστυνομικός εγκλωβίστηκε σε όχημα διαρρηκτών στη Λάρνακα

Αστυνομικός εγκλωβίστηκε σε όχημα διαρρηκτών στη Λάρνακα

 

 

Σε όχημα μαζί με διαρρήκτες βρέθηκε Αστυνομικός στη Λάρνακα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε γυναίκα ανατράπηκε σε δρόμο της Λάρνακας.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομικός για διερεύνηση του ατυχήματος, εντοπίζοντας την γυναίκα σε στάση λεωφορείου. Την ίδια ώρα το μέλος της Αστυνομίας κάλεσε ενισχύσεις από την Τροχαία.

Ωστόσο, μετά από μερικά λεπτά, στο σημείο έφθασε δεύτερο όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο πρόσωπα. Η γυναίκα προσπάθησε να εισέλθει στο εν λόγω όχημα με τον Αστυνομικό να προσπαθεί να την αποτρέψει και να την περιορίσει. Παρόλα αυτά ο οδηγός είχε εκκινήσει το όχημα με αποτέλεσμα να εισέλθει και ο Αστυνομικός σε αυτό.

 

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο Αστυνομικός κάλεσε τον οδηγό να σταματήσει το όχημα και να παραμείνει στο σημείο, κάτι το οποίο έπραξε αφού πρώτα διένυσε κάποια απόσταση. Όταν το όχημα σταμάτησε ο Αστυνομικός εξήλθε από αυτό, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή.

Ο Αστυνομικός κράτησε τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος, ενώ αναγνώρισε και την συγκεκριμένη γυναικά η οποία απασχόλησε και στο παρελθόν τις Αρχές.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε πως το όχημα που οδηγούσε η νεαρή κοπέλα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.

 

Send this to a friend