Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χριστοφόρου: “Η Πάφος των επενδύσεων δεν χάνει εύκολα”
Χριστοφόρου: “Η Πάφος των επενδύσεων δεν χάνει εύκολα”

Χριστοφόρου: “Η Πάφος των επενδύσεων δεν χάνει εύκολα”

 

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM για το δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Πάφος FC, τα αγωνιστικά δεδομένα, τους χαμένους βαθμούς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και για το πρόγραμμα «Γίνε συμμέτοχος»:

Το αρχικό σχόλιό του για την Πάφος FC: «Ένα σαφώς δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα όπως και εμείς. Θεωρώ πως η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο και θα έχει και τους τρόπους να επιβληθεί, θα το κερδίσει».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Τεχέρα που εξέτισε την ποινή του. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους. Ο Καστέλ προπονείται και είναι θέμα του προπονητή, ενώ ο Γκασαμά δεν έχει προπονηθεί ακόμη, θα περιμένουμε ακόμη δύο προπονήσεις».

 

Για την προϊστορία με την Πάφο: «Είναι εύκολο να “πειράξεις” την προϊστορία. Η Πάφος των επενδύσεων δεν χάνει εύκολα. Δεν πρόκειται να κερδίσουμε γιατί έχουμε καλή παράδοση, αλλά λόγω απόδοσης».

Αν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα: «Είναι εντυπώσεις της στιγμής. Αν κερδίσουμε στην Πάφο, θα κάνουμε άλλη συζήτηση τη Δευτέρα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κρίνεσαι κάθε εβδομάδα. Δεν είναι κομβικής σημασίας στη 10η αγωνιστική, όμως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι».

Για τους χαμένους βαθμούς εντός έδρας: «Έχουν ξαναγίνει και αυτά, όπως και τα ακριβώς αντίθετα. Το Αντώνης Παπαδόπουλος είναι η πιο καυτή και γηπεδική ατμόσφαιρα που συναντά κανείς στην Κύπρο και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απαιτήσεις για να κερδίζουμε εκεί. Είναι ένα στατιστικό που είναι στα πόδια των παικτών μας να το αλλάξουν».

Για τον Σάμπο: «Όλοι οι παίκτες που διατηρούν συμβόλαιο, λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις. Είναι επιλογή των προπονητών μας και κανενός άλλου. Αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες».

Για την παρουσία του κόσμου στην Πάφο: «Ο πρόεδρος της ομάδα μας, μέλη του Δ.Σ. και ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο Capital Coast της Πάφου την Κυριακή στις 11:00 για να έχουν επαφή με τον κόσμο, να συνομιλήσουν και είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο στην Πάφο και όχι μόνο να έρθουν να συνομιλήσουν. Θα γίνει και ενημέρωση για το πρόγραμμα “Γίνε Συμμέτοχος”. Έχει δίψα ο κόσμος, έχει και απαιτήσεις. Αυτό τον κόσμο πρέπει να τον κρατήσουμε και ο τρόπος είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά και να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό κάθε αγώνα. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους, μέσα από την απόδοση και τις εμφανίσεις της ομάδας».

Send this to a friend