Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ «Ερυθρόλευκο» ντίρλι-ντίρλι από την ασταμάτητη Νέα Σαλαμίνα
«Ερυθρόλευκο» ντίρλι-ντίρλι από την ασταμάτητη Νέα Σαλαμίνα

«Ερυθρόλευκο» ντίρλι-ντίρλι από την ασταμάτητη Νέα Σαλαμίνα

 

 

Νέα μεγάλη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα η οποία μέσα στην έδρα της επικράτησε 2-1 της ΑΕΛ και ανέβηκε στην 6η θέση ξεπερνώντας την Πάφο που έχει ένα ματς λιγότερο. Κονέ και Ντορεγκαράι οι σκόρερ, ισοφάρισε ο Τζιάλμα προσωρινά.

Στο πρώτο μέρος η Νέα Σαλαμίνα μπήκε δυνατά κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κονέ, αν και η ΑΕΛ κράτησε μπάλα στο ξεκίνημα και προσπάθησε να απειλήσει. Οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια δημιούργησαν κάποιες φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να φθάσουν σε ένα δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και προσπάθησε να απαντήσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Κάτι που πέτυχε στο 49΄ με εκπληκτικό γκολ του Τζιάλμα στο 49΄ από πλάγια θέση. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος και πιο απειλητική, όμως το γκολ το βρήκε η Νέα Σαλαμίνα.

 

Ο Ντορεγκαράι και πάλι κατάφερε να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 77΄ και η Νέα Σαλαμίνα πήρε άλλη μία νίκη και ανέβηκε ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.

Ο κόσμος πανηγύρισε με το γνωστό πλέον «ντίρλι ντίρλι» και βλέπει την ομάδα του να βγάζει υγεία, να είναι απαιτητική και να παίρνει νίκες που της δίνουν μεγάλη προοπτική για τη συνέχεια.

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Νάρσινγκ, Ντουρμισάι, Μπεχαράνο, Καρλίτος, Κονέ, Ντορεγκαράι, Λέουκο, Βίκτωρος, Ντιακιτέ.

ΑΕΛ: Μπέκερ, Σωτηρίου, Μπάστο, Μεντόγεβιτς, Τσέρνιχ, Σέρνιτς, Μαρς, Τσούκα, Μακρής, Τζάλμα, Γερολέμου.

Send this to a friend