Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μήνυμα ομοψυχίας απο την Πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λάρνακας
Μήνυμα ομοψυχίας απο την Πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λάρνακας

Μήνυμα ομοψυχίας απο την Πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λάρνακας

 

 

Μήνυμα ομοψυχίας απο την Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λάρνακας Άντρη Ανδρέου με αφορμή τον απολογισμό του έργου του Δημάρχου Ανδρέα Βύρα και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. 

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση της για την παρουσίαση του απολογισμού για τα έτη 2017-2023 η κ. Άντρη Ανδρέου έστειλε το δικό της μήνυμα ομοψυχίας και συλλογικότητας.

Η Πρόεδρος Επιτροπής κοινωνικής πρόνοιας, Εθελοντισμού και προσφυγικών θεμάτων έγραψε μεταξύ άλλων ότι “η συλλογικότητα στις προσπάθειες διεκδίκησης, η αγάπη για την πόλη, η έγνοια για τον δημότη αλλά και το κοινό μας όραμα για μια νέα βιώσιμη και φιλικότερη πόλη μπορούν να προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο για τους κατοίκους της και μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες της”.

 

Ανάρτηση

Ο Απολογισμός του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου 2017-2023 που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ από τον Δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Βύρα και τους Προέδρους των Επιτροπών του Δήμου, κατέδειξε πως η συλλογικότητα στις προσπάθειες διεκδίκησης, η αγάπη για την πόλη, η έγνοια για τον δημότη αλλά και το κοινό μας όραμα για μια νέα βιώσιμη και φιλικότερη πόλη μπορούν να προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο για τους κατοίκους της και μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες της.

Μια επωφελής θητεία όπου τα αποτελέσματα της φαίνονται πλέον στην πράξη.

Καμία διεκδίκηση δεν μπορεί να επιφέρει καρπούς και ευόδωση των προσπαθειών εάν δεν γίνεται με ομοψυχία και με μοναδικό γνώμονα το καλός νοούμενο της Λάρνακας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για την επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης.

Συνεχίζουμε με σύνεση και εργατικότητα.

Send this to a friend