Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Πάρτυ με Φραν Σολ και επιστροφή στις νίκες για ΑΕΚ (video)
Πάρτυ με Φραν Σολ και επιστροφή στις νίκες για ΑΕΚ (video)

Πάρτυ με Φραν Σολ και επιστροφή στις νίκες για ΑΕΚ (video)

 

 

Με τον Φραν Σολ να συνεχίζει να σκοράρει στο ΑΕΚ Αρένα η ΑΕΚ επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 5-0 της Καρμιώτισσας με τα χαμόγελα να επιστρέφουν ξανά.

Τρία γκολ ο Φραν Σολ που έφθασε τα εννέα στο πρωτάθλημα. Όλα τα τέρματα τα πέτυχε στο ΑΕΚ Αρένα, κάτι αξιοσημείωτο. Από το ξεκίνημα του αγώνα η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο ματς και δεν είχε δυσκολία στο να πάρει αυτό που θέλει.

Ο Σολ σκόραρε στο 17΄ με πέναλτι, στο 18΄ και στο 60΄, ενώ ενδιάμεσα η Καρμιώτισσα έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κοβάσεβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

 

Το 4-0 έκανε ο Ντίμερς (75΄) και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Γκιούρτσο (88΄). Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ η οποία πλέον κοιτάει την σειρά των ντέρμπι που ακολουθούν.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Τόμοβιτς, Λέδες, Τόνγκια (77′ Τόνγκια), Σολ (85′ Τρισκόφσκι), Φαράζ (66′ Σάντος), Γκαρθία, Καπτούμ, Ρομπέρζ, Ντίμερς (77′ Γκάμα)

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Άντος, Μαλόνε, Ντούμπια (46′ Νιούπορτ), Νεοφύτου (82′ Μπενεζέτ), Φουρ, Παντελή, Ρόσι (46′ Κατσαντώνης), Χριστοφόρου, Μπεν Σαλάμ (46′ Λουκίλι), Κοβάσεβιτς, Σουκ.

Send this to a friend