Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λακκοτρύπης στο καταφύγιο σκύλων του Παντελή Γιασουμή στο Καλό Χωριό Λάρνακας
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λακκοτρύπης στο καταφύγιο σκύλων του Παντελή Γιασουμή στο Καλό Χωριό Λάρνακας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λακκοτρύπης στο καταφύγιο σκύλων του Παντελή Γιασουμή στο Καλό Χωριό Λάρνακας

Ο κ. Γιώργος Λακκοτρύπης σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό, αναφέρεται στην επίσκεψη του στο Καταφύγιο Σκύλων, που βρίσκεται στο Καλό Χωριό Λάρνακας του κ. Παντελή Γιασουμή και για την εξαιρετική δουλειά που κάνει για τα συγκεκριμένα ζωά, αλλά και γι’ αυτούς που καθημερινά τα παρατούν στους δρόμους.  

 

 

“Χθες επισκέφθηκα το καταφύγιο σκύλων για να παραδώσω τροφές, όπως κάνω συνήθως, και είχα την ευκαιρία να μιλήσω με το φίλο Παντελή Γιασουμή, υπεύθυνο καταφυγίου.

Έχω αναφερθεί και παλιά για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Παντελής και μια επίσκεψη σας εκεί θα σας πείσει. Ένα από τα σοβαρότερα προβληματα που μου ανέφερε ειναι οτι οι συμπολίτες μας όχι μόνο έχουν σταματήσει να υιοθετούν σκυλάκια αλλά αντιθέτως καθημερινά παρατούν τα δικά τους είτε στο καταφύγιο είτε στους δρόμους.

 

 

Η απόκτηση κατοικίδιου είναι μεγάλη ευθύνη και όπως πολύ όμορφα μου είπε “αν δεν έχεις σκοπό να συμπεριφέρεσαι στο σκυλί σου σαν ισάξιο μέλος της οικογένειας σου, μην υιοθετήσεις”.

Όποιος από εσάς θέλει και μπορεί να υιοθετήσει, σας συστήνω να επισκεφθείτε το καταφύγιο να δείτε τα αξιαγάπητα αυτά σκυλάκια. Όσοι επίσης θέλουν απλά να βοηθήσουν μπορούν να παίρνουν τροφές όπως κάνω και εγώ.”

 

Send this to a friend