Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ «Ερυθρόλευκη» επέλαση και τρίποντο κόντρα στην Καρμιώτισσα
«Ερυθρόλευκη» επέλαση και τρίποντο κόντρα στην Καρμιώτισσα

«Ερυθρόλευκη» επέλαση και τρίποντο κόντρα στην Καρμιώτισσα

 

 

Τη δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Νέα Σαλαμίνα η οποία επικράτησε 2-0 της Καρμιώτισσας, ανέβηκε στη δεύτερη θέση και παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερη.

Μέχρι το 30΄ περίπου οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευθούν παρουσιάζοντας ξανά πρόβλημα στο εύκολο γκολ. Σταδιακά η Νέα Σαλαμίνα ανέβασε την απόδοση της και πατούσε καλύτερα.

Στο δεύτερο μέρος ήρθαν και τα γκολ με Μπεχαράνο (52΄) και Ντορεγκαράι (71΄) και πήρε μία νίκη που της δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να πάει στη διακοπή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς (77′ Παπαγεωργίου), Ναρσίνγκ, Μιγκελίτο (87′ Κουσμάνοβιτς), Ντουρμισάι (63′ Κονέ), Μπεχεράνο (87′ Κονατέ), Ντορεγκαράι, Λέουκο, Ντιακιτέ, Κατσιαρής (63′ Καρλίτος).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ανέστη, Μαλόνε, Ντούμπια (78′ Κατσαντώνης), Φούρ (60′ Σουκ), Λουκίλι, Τσουκαλάς (60′ Μπεν Σαλάμ), Θεοδώρου (60′ Γκραντινάρου), Ρόσι, Νιούπορτ (80′ Παντελή), Χριστοφόρου, Κοβάσεβιτς.

Send this to a friend