Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με απουσίες, τεράστια κίνητρα και στόχο την κορυφή στη Λεμεσό η «Κυρία»
Με απουσίες, τεράστια κίνητρα και στόχο την κορυφή στη Λεμεσό η «Κυρία»

Με απουσίες, τεράστια κίνητρα και στόχο την κορυφή στη Λεμεσό η «Κυρία»

 

 

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει την Ανόρθωση η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:00 την ΑΕΛ και ψάχνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι και γενικά το πρώτο της τρίποντο σε μεγάλο ματς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να προέρχεται από την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ αλλά έκανε ένα κακό παιχνίδι και θέλει να συνεχίσει έτσι κι ακόμη καλύτερα, για να φύγει με το «διπλό» από το «Άλφαμέγα» που θα την ανεβάσει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε αυτή της την προσπάθεια η Ανόρθωση θα έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες μιας και είναι εκτός οι Αρμπολέδα, Γουαρίς και Φερέιρα. Οι δυο τελευταίοι αποτελούν τους δυο βασικούς ακραίους επιθετικούς της «Κυρίας» και αυτό είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα.

 

Τη θέση τους αναμένεται να πάρουν οι Τσίκο και Παρούτης που είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και να αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί για να στείλουν και τα δικά τους μηνύματα στον Γκαγιέγο, ο οποίος είναι ακόμη τιμωρημένος και στην άκρη του πάγκου και σήμερα θα βρίσκεται ο βοηθός του Όσκαρ Σοάρες.

Send this to a friend