Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οι Αθηενίτες καθαρίζουν τον Δήμο τους στην εβδομάδα καθαριότητας 2 ως 7 Οκτωβρίου 2023
Οι Αθηενίτες καθαρίζουν τον Δήμο τους στην εβδομάδα καθαριότητας 2 ως 7 Οκτωβρίου 2023

Οι Αθηενίτες καθαρίζουν τον Δήμο τους στην εβδομάδα καθαριότητας 2 ως 7 Οκτωβρίου 2023

 

 

Η καθαριότητα μιας περιοχής είναι βασικός άξονας του επιπέδου της ποιότητας ζωής του! Η προσπάθεια πρέπει να είναι κοινή και να γίνεται απ’ όλους, γιατί απλά αφορά όλους. Όλους μαζί, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά!

Μην πετάτε τα άχρηστα στους δημόσιους χώρους, αλλά τοποθετείστε τα σε κατάλληλα δοχεία, καλάθους κλπ! Φυλάξτε τα σε σακούλι στο αυτοκίνητό σας ή μαζί σας, με όποιο μέσο κι αν διακινείστε, και τοποθετείστε τα στη συνέχεια σε κατάλληλα δοχεία.

Με πρωτοβουλία νέων της Αθηένου, τη συμμετοχή προσκόπων, του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, συλλόγων, οργανώσεων κλπ και πολλών φορέων και κατοίκων της Αθηένου, την υποστήριξη της Δημοτικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος και κάτω από την αιγίδα του Δήμου Αθηένου, θα πραγματοποιηθεί Εκστρατεία Καθαριότητας «Lets Clean Αθηένου!» δημοσίων δρόμων και άλλων δημοσίων χώρων μέσα στην οικιστική περιοχή την εβδομάδα 2 ως 7 Οκτωβρίου 2023. Στόχος είναι ένα πιο καθαρό και υγειές περιβάλλον για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Αθηένου.

 

Ο Δήμος θα διαθέσει τα απαραίτητα σακούλια και θα διευθετήσει για το μάζεμά τους από κάθε φορέα που θα προβεί σε καθαριότητα. Υπεύθυνος για συντονισμό για τους χώρους που θα καθαρισθούν, τη μέρα, ώρα κλπ και άλλες λεπτομέρειες, είναι ο Επιστάτης του Δήμου κ. Γιάννος Γερμανός.

Η Αθηένου φημίζεται για την καθαριότητά της και τις εθελοντικές πρωτοβουλίες της. Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική. Για μια Αθηένου πιο καθαρή, που όλοι θα χαιρόμαστε, ντόπιοι και επισκέπτες. Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε!

Send this to a friend