Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το ΤΕΠΑΚ αποφάσισε ομόφωνα: Ολοταχώς για την Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα – Η ανακοίνωση
Το ΤΕΠΑΚ αποφάσισε ομόφωνα: Ολοταχώς για την Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα – Η ανακοίνωση

Το ΤΕΠΑΚ αποφάσισε ομόφωνα: Ολοταχώς για την Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα – Η ανακοίνωση

Ομόφωνα προχωρά το ΤΕΠΑΚ με την ετοιμασία ολοκληρωμένης Μελέτης Οικονομικής Βιωσιμότητας και Στρατηγικού Πλάνου για υλοποίηση της Πανεπιστημιακής Σχολής στη Λάρνακα, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του Πρύτανη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Μια άκρως θετική εξέλιξη και ένα βήμα ολοένα και πιο κοντά προς την υλοποίηση ενός μακρόπνοου πόθου για την πολη του Ζήνωνα. Όπως αναφέρεται και στην επιστολή θα προχωρήσουν τάχιστα την έναρξη του Στρατηγικού Πλάνου της Πανεπιστημιακής Σχολής της Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, χαιρετίζει την απόφαση ενώ όπως μας ανέφερε πρόκειται για άλλο ένα πολύ σοβαρό και σημαντικό βήμα για να πετύχουμε την Ίδρυση της Πανεπιστημιακής Σχολής στη Λάρνακα.

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ίδρυση Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Λάρνακα
—————————
Σε συνέχεια επιστολής του Προέδρου της Δημοκρατίας με ημερομηνία 28 Αυγούστου 2023 σχετικά με την ίδρυση Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Λάρνακα η Επιτροπή Στρατηγικού Προγραμματισμού του Πανεπιστημίου μας αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει τάχιστα με την ετοιμασία ολοκληρωμένης Μελέτης Οικονομικής Βιωσιμότητας και Στρατηγικού Πλάνου, εμπλέκοντας όλους σχετικούς εταίρους και φορείς,

Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διότι τόσο ο ίδιος όσο και η Πολιτεία επιδεικνύουν εμπιστοσύνη στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την τροχοδρόμηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου.

Η εμπιστοσύνη τους μας τιμά ιδιαίτερα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε, επίσης, στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και στον Δήμαρχο και το Δήμο Λάρνακας.

Τα πεδία της Θάλασσας, της Τεχνολογίας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι θέματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο μας, τόσο ακαδημαϊκά όσο και ερευνητικά και επιστημονικά.

Send this to a friend