Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Νέο διάταγμα οκταήμερης κράτησης, αυτή τη φορά σχετικά με υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ζήτησε κι εξασφάλισε χθες η Αστυνομία από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εναντίον των δύο αδελφών από την Ξυλοτύμπου, μετά την τραγική κατάληξη, που σημειώθηκε με τον θάνατο του 34χρονου ομοχώριού τους Νίκου Αγγελή, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το θύμα είχε εντοπιστεί αιμόφυρτο στην οικία του το απόγευμα της 29ης Αυγούστου. Τόσο ο 42χρονος, όσο και η 32χρονη αδελφή του, που τελούν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, έχουν επανασυλληφθεί από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, που πλέον διερευνά εναντίον τους αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, εισόδου σε κατοικία με σκοπό την διάπραξη κακουργήματος και γραπτές απειλές για φόνο.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, λίγες μέρες πριν από τον μοιραίο τραυματισμό του, ο 34χρονος είχε γίνει δέκτης απειλών για την ζωή του. Η ποινική πτυχή της υπόθεσης διαφοροποιήθηκε άρδην μετά που ο άτυχος Αγγελή υπέκυψε στο μοιραίο εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι.

 

 

Θυμίζουμε, ότι αρχικά οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούσαν υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον των δύο αδελφών. Να σημειωθεί, ότι η οικογένεια του θύματος ουδέποτε έδωσε την συγκατάθεσή της ώστε ο 34χρονος να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα υποστήριξης, στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπως λανθασμένα γράφτηκε σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τα κίνητρα του φόνου φαίνεται να οφείλονται σε σοβαρές προσωπικές διαφορές που είχαν τα δύο αδέλφια με τον 34χρονο. Ο 42χρονος παραδέχθηκε στους εξεταστές της υπόθεσης ότι το θύμα ενοχλούσε την αδελφή του, γι’ αυτό και τον επισκέφθηκε στην οικία του για να ζητήσει τον λόγο.

Εκεί, ύποπτος και θύμα ήλθαν σ’ έντονη αντιπαράθεση και διαπληκτίστηκαν και σε κάποια στιγμή ο 42χρονος γρονθοκόπησε τον 34χρονο. Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του υπόπτου, πέφτοντας το θύμα στο έδαφος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Όλοι οι ισχυρισμοί που δίνει ο ύποπτος αναφορικά με το επεισόδιο διερευνώνται.

 

 

Στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 24 ετών, προχώρησαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εισαγωγής ναρκωτικών.

Μετά από έλεγχο που έγινε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων στις αποσκευές της 24χρονης, η οποία αφίχθηκε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν πέντε (5) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 9.5 περίπου κιλά κάνναβης.

Η 24χρονη συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Send this to a friend