Home ΛΑΡΝΑΚΑ Θεατρικό Εργαστήρι από την Θεατρική Ομάδα Παρωδία
Θεατρικό Εργαστήρι από την Θεατρική Ομάδα Παρωδία

Θεατρικό Εργαστήρι από την Θεατρική Ομάδα Παρωδία

Με πολλή χαρά η Θ.Ο Παρωδία ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά και εφήβους υπό την καθοδήγηση της εμψυχώτριας/θεατρολόγου Σόφης Παναγιώτου.

Το θεατρικό εργαστήριαποσκοπεί μέσα από διάφορες δράσεις, το θεατρικό παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες, να συμβάλει αφενός στην προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και αφετέρου στην ανάπτυξη της υποκριτικής τους τέχνης, εισάγοντας τα στο μαγικό κόσμο του θεάτρου. Μέσα από την εμπλοκή τους στο θεατρικό γίγνεσθαι τα παιδία αναπτύσσουν τη φαντασία τους, βελτιώνουν την έκφραση τους, μαθαίνουν να αλληλοεπιδρούν και να συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά και να «ανακαλύψουν» τα όρια της δημιουργικότητας τους.

Οι συναντήσεις του εργαστηρίου θα γίνονται κάθε Σάββατο στο χώρο της Θ.Ο. στην Αραδίππου (Θεατροδρόμιο , οδός 9ης Ιουλίου 2) σε ώρες που θα καθοριστούν αργότερα σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες και γονείς. Το κόστος εγγραφής για τα εργαστήρια είναι €10 με τις 2 πρώτες συναντήσεις δωρεάν, ενώ η μηνιαία συνδρομή €30.

 

 

Για εγγραφές και σχετικές πληροφορίες στα τηλ: 99542918/ 99499413/99813804

Εγγραφές μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά στο : https://forms.gle/ns9do4SUhGxWoBYt6

Send this to a friend