Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ “Φτιάχνω το δικό μου παραμύθι”, ένα παιδικό εργαστήρι στο χώρο εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Κυριάκου στο Κίτι
“Φτιάχνω το δικό μου παραμύθι”, ένα παιδικό εργαστήρι στο χώρο εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Κυριάκου στο Κίτι

“Φτιάχνω το δικό μου παραμύθι”, ένα παιδικό εργαστήρι στο χώρο εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Κυριάκου στο Κίτι

 

 

Ένας φιλαναγνωστικός αέρας φυσάει στο Κίτι με την Ομάδα Δανδελίων, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την ίδρυση δανειστικής βιβλιοθήκης και χώρου δραστηριοτήτων με επίκεντρο τα βιβλία.

Ποια είναι η Ομάδα Δανδελίων 

« Το διάβασμα είναι ένας άλλος τρόπος να είσαι κάπου» Ζοζέ Σαραμάγκου.

 

Όπως ο άνεμος παίρνει μακρυά τα άνθη του δανδελίων και τα παρασέρνει σε άγνωστα μέρη έτσι κι εμείς, μέσα από τις σελίδες των βιβλίων, ταξιδεύουμε σε νέους κόσμους και αθέατους ορίζοντες.

Η ομάδα Δανδελίων δημιουργήθηκε με σκοπό την ίδρυση δανειστικής βιβλιοθήκης και χώρου δραστηριοτήτων με επίκεντρο τα βιβλία.

Ο πάτερ Γεώργιος, ιερωμένος του Ιερού Ναού Αγίου Κυριακού στο Κίτι, τον οποίο ευχαριστούμε, αγκάλιασε την προσπάθεια και έδωσε πνοή στο όνειρό μας. Έτσι τόσο η δανειστική βιβλιοθήκη όσο και οι δράσεις θα διεξάγονται στο χώρο εκδηλώσεων του Ναού.

Ας γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια. Η προσφορά σας σε βιβλία, καινούργια ή μεταχειρισμένα, είναι πολύτιμη.

Επιπρόσθετα, στην προσπάθειά μας μπορούν να συμβάλουν, με δράσεις και εισηγήσεις, όσοι έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα βιβλία.

Τέλος, σας προσκαλούμε στην πρώτη μας δράση, το παιδικό εργαστήρι «Φτιάχνω το δικό μου παραμύθι», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/09/2023 μεταξύ των ωρών 16:30-18:30 στον χώρο εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Κυριακού στο Κίτι.

Facebook: Σελίδα «Δανδελίων»

Instagram: dandelionbooks2023

Blogger: dandelionbooks2023.blogspot.com

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας &What’sup: 96889948

Send this to a friend