Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Την άκρη του νήματος φαίνεται να βρίσκουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 29 Αυγούστου στην Ξυλοτύμπου, με θύμα 34χρονο Ελληνοκύπριο.

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ήταν ραγδαίες τα τελευταία 24ωρα, αφού το περασμένο Σάββατο η Αστυνομία, προχώρησε σε δεύτερη σύλληψη, οδηγώντας στα κρατητήρια τον 42χρονο αδελφό της 32χρονης, από την Ξυλοτύμπου, η οποία ήδη τελεί υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση από την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος φέρεται να παραδέχθηκε στους ανακριτές της υπόθεσης ότι αυτός επιτέθηκε και κτύπησε τον 34χρονο, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

 

Ο ύποπτος έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην διάπραξη των αδικημάτων. Τα κίνητρά του φαίνεται να οφείλονται σε σοβαρές προσωπικές διαφορές που είχε με τον τραυματία.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου κι εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Υπό κράτηση με διάταγμα του δικαστηρίου βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα και η 32χρονη αδελφή του υπόπτου. Το διάταγμα κράτησής της εκπνέει αύριο Τετάρτη και το πιο πιθανό είναι να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο για σκοπούς ανανέωσης. Λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση αυτή οι αρχές δεν έδωσαν στην δημοσιότητα.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου εκτιμούν ότι παρά την παραδοχή του 42χρονου, ότι αυτός κτύπησε και τραυμάτισε το θύμα, εμπλοκή στην διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων έχει και η αδελφή του. Σε ποιο βαθμό, όμως, αυτό αναμένεται να εξακριβωθεί από τις εξετάσεις που θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου τραυματία εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

 

Send this to a friend