Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Το ανησυχητικό σημάδι και η εμφάνιση σαν… καρδιογράφημα
Το ανησυχητικό σημάδι και η εμφάνιση σαν… καρδιογράφημα

Το ανησυχητικό σημάδι και η εμφάνιση σαν… καρδιογράφημα

 

 

Πέταξε το πρώτο ημίχρονο σε ένα ακόμη παιχνίδι η ΑΕΚ και δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί όπως θα ήθελε και θα έπρεπε στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη. Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την αλλαγή συμπεριφοράς της ομάδας.

Όταν ο ίδιος δεν μπορεί τότε εμείς τι περισσότερο να πούμε… Η ΑΕΚ σπατάλησε το πρώτο μέρος, «ξύπνησε» στο δεύτερο αλλά δεν μπόρεσε στα καλά της διαστήματα να γίνει πιο επικίνδυνη και να πετύχει κάποιο γκολ.

Επιθετικά η ομάδα υστερεί. Δεν υπάρχει ακόμη ο επιθετικός που θα έρθει και θα δώσει το κάτι παραπάνω. Ο Τσάβι Ρόκα δέχεται κριτική για την καθυστέρηση στο να φέρει ένα επιθετικό που θα είχε τα φόντα να δώσει το κάτι παραπάνω και στα ευρωπαϊκά ματς και στα πρώτα ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα.

 

Η εικόνα που έβγαλε η ΑΕΚ απέναντι στην Μακάμπι δεν είχε συνέχεια και αυτό είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Αντί η ομάδα να παραμείνει στα ίδια επίπεδα και να παρουσιάζεται βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι όπως το καρδιογράφημα η εικόνα της. Μία πάνω μία κάτω και αν δεν υπάρξει σταθεροποίηση στην απόδοση της δεν θα μπορέσει να βρει τον αγωνιστικό ρυθμό που θέλει το συντομότερο δυνατό.

Send this to a friend