Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Πήρε το ντέρμπι ο Άρης, σπατάλησε ένα ημίχρονο η ΑΕΚ
Πήρε το ντέρμπι ο Άρης, σπατάλησε ένα ημίχρονο η ΑΕΚ

Πήρε το ντέρμπι ο Άρης, σπατάλησε ένα ημίχρονο η ΑΕΚ

 

 

Ο Άρης επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0 στη Λεμεσό και ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή και σπατάλησε ένα 45λεπτο. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να θέλει περισσότερο το ματς, κάτι που φάνηκε από το ξεκίνημα. Οι πρωταθλητές πίεσαν την ΑΕΚ, έφτιαξαν φάσεις και το γκολ ήρθε στο 30΄ με εντυπωσιακό τρόπο με τον Μοντνόρ να παίρνει πάνω του τη φάση και να ανοίγει το σκορ. Η ΑΕΚ δεν έβγαλε αντίδραση αλλά ζήτησε ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις το οποίο ελέγχθηκε και δε δόθηκε, αφού κρίθηκε ότι δεν έγινε παράβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να πιέσουν και να ανεβάσουν ρυθμό βάζοντας δύσκολα στον Άρη αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ο Άρης αντίθετα κατάφερε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ με τον Σπόλιαριτς στο 88΄ και να πάρει εν τέλει τη νίκη στην πρεμιέρα.

 

Η ΑΕΚ δεν είχε τις λύσεις που έψαχνε και ήθελε και ξεκίνησε χωρίς να πάρει κέρδος, εν αντιθέσει με τους πρωταθλητές που πήραν το ζητούμενο μιας και ήταν και καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Άρης: Βανά, Μουσούντα, Μπένγκτσον (63′ Σπόλιαριτς), Μπράουν, Στεπίνσκι, Σανέ (63′ Μποακί), Γιαγκό (46′ Καζού), Μαγιαμπέλα (75′ Νίκολιτς), Ζόκε, Μοντνόρ (63′ Στρούσκι), Ουρόσεβιτς.

ΑΕΚ: Πίριτς, Λέδες (83′ Μάμας), Λόπες, Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Γκάμα (63′ Σολ), Πονς, Καπτούμ (63′ Τρισκόφσκι), Ρομπέρζ (63′ Τόμοβιτς), Σάντσεζ (86′ Κάσας), Γκιούρτσο.

Send this to a friend