Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αστυνομικοί σε περιπολία στην Αγία Νάπα έσωσαν από βέβαιο θάνατο βρέφος
Αστυνομικοί σε περιπολία στην Αγία Νάπα έσωσαν από βέβαιο θάνατο βρέφος

Αστυνομικοί σε περιπολία στην Αγία Νάπα έσωσαν από βέβαιο θάνατο βρέφος

 

 

Σωτηρία αποδείχθηκε η επέμβαση δυο μελών της τροχαίας Αμμοχώστου χάρη στους οποίους ένα βρέφος ηλικίας 2 ετών είναι σήμερα το πρωί στην ζωή.
CLOSE

Συγκεκριμένα, χθες Σάββατο και περι ώρα 21.30 περίπολο της Τροχαίας Αμμοχώστου ενώ βρισκόταν για περιπολία στην λεωφόρο Νησί στην Αγια Ναπα αντιλήφθηκε ζεύγος τουριστών να κρατούν το μωρό τους και να καλούν πανικόβλητοι σε βοήθεια.

Τα μέλη της αστυνομίας σταμάτησαν άμεσα το περιπολικό και αφού πλησίασαν το ζεύγος διαπίστωσαν ότι το μωρό δεν ανέπνεε αφού είχε υποστεί φραγή της αεραγωγού απο φαγητό, ήταν μελανιασμένο και σε λιπόθυμη κατάσταση.

 

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού το μωρό επανέφερε την αναπνοή του τα μέλη της αστυνομίας μετέφεραν το μωρό και τους γονείς του με το περιπολικό όχημα στην πλησιέστερη κλινική και ακολούθως το μωρό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχωστου στο Παραλιμνι.

Η κατάσταση του μωρού είναι εκτός κινδύνου χάρη στην άμεση επέμβαση και ανταπόκριση των δυο μελών της τροχαίας Αμμοχωστου και αυτή την στιγμή κρατείται προληπτικά για παρακολούθηση της κατάστασης του. 

Send this to a friend