Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Εκνευρισμένοι με Τσίκο στη Νέα Σαλαμίνα
Εκνευρισμένοι με Τσίκο στη Νέα Σαλαμίνα

Εκνευρισμένοι με Τσίκο στη Νέα Σαλαμίνα

 

 

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας χαρακτήρισε αντιεπαγγελματική τη στάση του Αγκολέζου εξτρέμ, ανέφερε πως υπάρχει συμφωνία με την Ανόρθωση, όμως ο ποδοσφαιριστής δεν ήλθε στην Κύπρο παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν αεροπορικό εισιτήριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το φιλικό με την Ανόρθωση: «Καθόλου δεν μας ανησυχεί η ήττα από την Ανόρθωση. Κρατάμε όσα θέλουμε να βελτιώσουμε, όμως είναι φιλικά παιχνίδια για τον προπονητή μας. Δεν θα μας πιάσει πανικός, θα δουλέψει ο προπονητής και θα βελτιώσει τις αδυναμίες μας. Προφανώς υπήρξαν αδυναμίες, αφού ήρθε η ήττα. Με την Ανόρθωση ήταν ένα δυνατό φιλικό και πλέον εμπιστευόμαστε τον προπονητή μας για τη βελτίωση».

 

Για τον Μαργκάσα: «Η καλύτερη στιγμή του φιλικού ήταν η βράβευση του Ρενάτο. Εμείς έχουμε διπλό λόγο, ήταν κάποτε και αρχηγός μας. Η Νέα Σαλαμίνα ευχαρίστησε τον παίκτη, μάλιστα συνεχίζει μαζί μας από άλλο πόστο. Ήταν χρέος μας να τον τιμήσουμε εμείς και η Ανόρθωση. Ο κόσμος υποκλίθηκε στην κλάση του. Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο φιλικό με κόσμο και δίχως προβλήματα, έτσι τους θέλουμε και στα επίσημα».

Για τα διαρκείας: «Έπεσαν οι ρυθμοί στην πώληση των διαρκείας. Το περιμέναμε αυτό, λόγω Αυγούστου. Περιμένουμε να ανέβουν περισσότερο πριν το πρώτο ματς εντός έδρας, τότε που κλείνουν και τα περιθώρια πληρωμής. Κάνουμε υπενθυμίσεις στον κόσμο για τα διαρκείας και μάλιστα με ευκολίες πληρωμής».

Για τον Τσίκο: «Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, μας κούρασε όλους το θέμα. Φοβάμαι πλέον να κάνω πρόβλεψη. Ο Τσίκο κάνει τη ζωή μας δύσκολη. Τα διαδικαστικά είναι μικρές λεπτομέρειες, δεν μπορούν να αλλάξουν την υφιστάμενη κατάσταση. Είναι συμφωνημένος, ωστόσο, δεν βρίσκεται εδώ. Θα ήταν για όλους πιο εύκολο να ήταν εδώ. Δεν ξέρω πότε θα έρθει ο Τσίκο. Πληρώσαμε αρκετά λεφτά για εισιτήριο του παίκτη, τα χάσαμε αφού στη τελευταία πτήση που τον περιμέναμε δεν ήρθε καν. Πλήρως αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του, εμείς δεν συμπεριφερθήκαμε ποτέ έτσι και σε κανέναν. Μας απογοητεύει και μας εκνευρίζει η στάση του. Μας… κρατάει πίσω στον προγραμματισμό ο Τσίκο, δεν μπορεί να υπογράψουμε άλλον ποδοσφαιριστή, εάν δεν πωληθεί τυπικά. Δεν μπορεί να αντέξει άλλο ένα συμβόλαιο μαζί με εκείνο του Τσίκο, μας δημιουργεί αναστάτωση. Ο προπονητής επιθυμεί να ξέρει το υλικό του. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα δεν θα μας περιμένουν πάντα. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί το ζήτημα τις επόμενες ημέρες».

Για τον επόμενο στόχο: «Η ομάδα προγραμματισμού το ψάχνει, υπάρχουν λύσεις, ωστόσο, πρέπει να κλείσει η υπόθεση του Τσίκο πρώτα. Την υπόθεση την αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία».

Send this to a friend